Pensionist får livslang drøm opfyldt

Philippe postede et billede på de sociale medier, hvorefter det hele tog fart

Philippe Dumas er 60 år gammel, og så har hans modelkarriere lige taget fart. Foto: Privatfoto
Philippe Dumas er 60 år gammel, og så har hans modelkarriere lige taget fart. Foto: Privatfoto

Franskmanden Philippe Dumas har hele livet drømt om at blive model. For syv måneder siden postede han et billede på det sociale medie Imgur, hvorefter modelkarrieren tog fart. Den 60-årige hipster med det store skæg fik 360.000 visninger på billedet, og det gik ikke modeverdenens næse forbi.

Franskmanden sikrede sig med billederne at optræde i flere forskellige kampagner, og fik blandt andet en billedserie for Getty and Joop! Homme.

Bag det flotte ydre har hipsteren altid haft en drøm om at blive model, alt imens han har brugt 20 år af sit liv på at finde lokaliteter til film og yderligere 10 år i reklamebranchen.

Da virksomheden, han arbejdede i, gik konkurs, tog han endelig skridtet og jagtede model-drømmen. Og det er ikke så let, som det måske lyder.

- Jeg træner fem dage om ugen, hvor jeg løfter vægte for musklerne, konditionstræning for hjertet og ballet for sjov og for en god holdning, siger den 60-årige franskmand til Style Aria.

Og den moderigtige mand føler sig ikke truet af de yngre modeller. Han mener endda, at han har en fordel i forhold til påklædningen:

- Jeg elsker mode, og vi må ikke glemme. at mode er en cirkel, der ofte tager ideer fra fortiden. Så derfor skal I aldrig smide tøj ud - det bliver moderne igen, fortæller han.

Drømme kan altså gå i opfyldelse uanset, hvor gammel man er. For 97-årige Olivie gik en drøm også i opfyldelse, da hun besøgte Google for første gang.

7 kommentarer
Vis kommentarer