Annonce:
Annonce:

Pernille Holbøll stopper som chefredaktør

Pernille Holbøll har valgt at opsige sin stilling som chefredaktør på Ekstra Bladet. Hun skal fremover være Senior Director i Better Collective

Annonce:
Følg Samfund

Pernille Holbøll stopper som chefredaktør på Ekstra Bladet.

Hun vender dermed ikke tilbage fra sin nuværende barsel og skal fremover være Senior Director i virksomheden Better Collective.

Det oplyser JP/Politikens Hus i en pressemeddelelse.

- Det har været en fantastisk tid for mig på Ekstra Bladet, de seneste år som en del af den øverste ledelse. Jeg er stolt af de journalistiske resultater, jeg som chefredaktør - og i en periode som konstitueret ansvarshavende - sammen med Kristoffer Eriksen og hele Ekstra Bladet opnåede, siger Pernille Holbøll.

Hendes afgang markerer et endeligt punktum for Ekstra Bladets ledelse under den tidligere ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen.

Annonce:

- Nu er der en ny ansvarshavende chefredaktør og en ny strategi, og den skal de have lov til at arbejde med i fred. Jeg glæder mig til at prøve noget andet, men kommer til at savne de utroligt dygtige og fantastiske medarbejdere på Ekstra Bladet, siger Pernille Holbøll.

Pernille Holbøll tiltrådte som chefredaktør samtidig med Kristoffer Eriksen, der opsagde sin stilling på dagen for udnævnelsen af Henrik Qvortrup som ny ansvarshavende chefredaktør.

- Siden Pernille Holbøll i 2017 kom til Ekstra Bladet som digital chef, har hun været en afgørende drivkraft i Ekstra Bladets digitale udvikling. Pernille har med sin skarpe journalistiske tæft, store professionalisme og stærke integritet sat et tydeligt aftryk på Ekstra Bladet. Vi skylder Pernille stor tak og ønsker hende held og lykke på den videre færd, siger Stig Kirk Ørskov, administrerende direktør for JP/Politikens Hus

Den afgående chefredaktør fortsætter hos Better Collective i foråret 2022 efter afslutningen af sin barsel.

Ekstra Bladets nuværende chefredaktion består derfor af ansvarshavende chefredaktør Henrik Qvortrup og journalistisk chefredaktør Knud Brix.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: