Personalet kan intet gøre: Kæmpe slagsmål bryder ud på McDonald's

Personalet kunne intet stille op, da aggressive gæster smadrede restauranten

Når slagsmål bryder ud, kommer telefonerne frem!. Se optagelser fra slagsmålet på fastfoodrestauranten her. Video: ViralHog.
Følg Samfund

Endnu en gang er et masseslagsmål på familierestauranten McDonald's blevet filmet og delt online.

Denne gang lod vrede gæster næverne tale på en McDonald's i amerikanske Baltimore, hvor blandt andet en glasmontre blev smadret, da kamphanerne valgte at rykke balladen om bag skranken og halvvejs ind i køkkenet, beretter The Sun.

Det måbende personale kunne intet stille op for at stoppe de stridende parter, og tilkaldte derfor ordensmagten, oplyser en McDonald's-talsmand.

- I vores restauranter er intet vigtigere end vores ansattes gæsters sikkerhed og velbefindende. Den lokale ordensmagt reagerede på denne hændelse øjeblikkeligt, lyder det.

Det vides ikke hvad årsagen var til slagsmålet, der startede med et enkelt knytnæveslag, men hurtigt eskalerede til en moderne udgave af et klassisk saloon-slagsmål fra en cowboyfilm.

Slagsmålet i Baltimore er langt fra det første McDonald's-slagsmål, som bliver filmet og delt online. Se flere håndgemæng fra 'De Gyldne Måge' herunder:

Her går en McDonald's-ansat amok på en kunde, der kastede en milkshake efter hende. Videoen, der er filmet på en McDonald's i Las Vegas, er blevet set millioner af gange i løbet af sommeren. Video: UNILAD.

Her ryger ansatte i flæsket på hinanden på en McDonald's i Illionois. Video: ViralHog.

Selv i McDonald's drivethrough kan der opstå ballade, som det ses i denne video fra Minneapolis. Privatoptagelser.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind