Peter var på ulve-jagt: Angrebet af 400 kilo tung bjørn

- Den lugtede af våd hund, beretter den 52-årige jæger - som har været gennem lang operation på hospital i Rumænien

(Video: Peter Werner/TV2/Østjylland)

Det gik mere end kontant for sig, da 52-årige Peter Werner fra Ulstrup i Østjylland i weekenden var på jagt i Rumænien.

Werner kom nemlig i både nær- og nævekamp med en omkring 400 kilo tung brun bjørn, som absolut ikke var begejstret for at jægeren sammen med elleve andre jægere travede rundt i dens pastorat i Vilcea-bjergene.

Bjørnen gik pludselig og helt  uventet til angreb på den 52-årige mand, oplyser TV2 Østjylland.

Peter Werner er nu indlagt på et hospital i Rumænien, hvorfra TV-stationen har skypet med ham.

Hoppede på mig
- Først prøvede den at klappede mig med poten. Det undveg jeg. Så ramte den mig i højre side, så jeg røg ned ad en skråning sammen med bjørnen. Dernede hoppede den på mit lår med forpoterne to gange.

- Så prøvede den på at bide mig i skulderen. Jeg havde heldigvis så meget tøj på, at den ikke fik fat. Så råbte jeg som en sindssyg, og så gik den lige så stille, siger Peter Werner til TV2 Østjylland.

Fighten endte med et brækket lårben, en øm skulder og en del rifter og sår.

Vil gerne hjem
Peter Werner har også været gennem en otte timer lang operation. Og Peter Werner betror TV-stationen, at han gerne vil hjem hurtigst muligt for at 'få lortet tjekket på et dansk hospital'.

Flokken af jægere var egentlig slet ikke på bjørnejagt. De jagede i stedet vildsvin og ulve, men det vidste bjørnen åbenbart ikke. Efter at have luntet stille og roligt rundt, gik den pludselig til angreb.

- Jeg skal da af sted igen. Hvis den havde bidt mig i halsen, kunne det være gået helt galt. Nu er det, som det er, og det har været en kæmpe oplevelse. Det var en gammel bjørn, og jeg tror, at den blev overrumplet. Den lugtede af våd hund, siger Peter Werner til TV2 Østjylland.

132 kommentarer
Vis kommentarer