Pfizer-chef i optimistisk corona-melding

Albert Bourla, der er administerende direktør i Pfizer, tror, at samfundet snart kan vende tilbage til en normal hverdag

Albert Bourla, administerende direktør i Pfizer, er optimistisk for fremtiden. Arkivfoto: Gian Ehrenzeller/Ritzau Scanpix
Albert Bourla, administerende direktør i Pfizer, er optimistisk for fremtiden. Arkivfoto: Gian Ehrenzeller/Ritzau Scanpix
Følg Samfund

De sidste to år har hele verdenen været vendt på hovedet, imens vi alle har lært at kende og blevet trætte af corona. Vi nærmer os dog snart en tilbagevenden til livet før pandemien.

Det fortæller administerende direktør for medicinalfirma og vaccinefabrikant Pfizer, Albert Bourla, i et stort interview med den franske avis Le Figaro.

- Vi vil snart kunne vende tilbage til normale liv. Vi er godt positioneret til at nå dertil i foråret takket være alle de værktøjer, vi har til rådighed. Tests, meget effektive vacciner og de første virkemidler, man kan tage hjemmefra, siger Albert Bourla til den franske avis.

'Omikron-vaccine' klar snart
Selvom denne vinter, hvor verdenen er blevet ramt af omikronvarianten, ifølge Bourla kan være sidste gang, vi skal leve med restriktioner, så skal vi vænne os til, at corona er kommet for at blive, men direktøren er optimistisk.

Særligt fordi, at der allerede om få måneder skulle være en vaccine klar fra Pfizer, der er tilpasset til omikronvarianten. Omikron blev først kendt i slutningen af november.

Albert Bourla overtog posten som administerende direktør for Pfizer i 2019.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Mette Frederiksen fortalte i et et interview med Ekstra bladet, at regeringen er klar til at overveje coronarestriktionerne.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+