Pige sendte ung mands penis-billeder videre til hans mor: Dagen efter kom svaret

En ung 20-årig mand fra USA vil garanteret tænke sig om en ekstra gang næste gang han får lyst til at sende penis-billeder til en kvinde

Den kun 20-årige Madi Kohn fra staten Arizona i USA skrev en advarsel på sin Tinder-profil, hvor hun kraftigt advarede fyrene imod at sende penis-billeder til hende. Madi havde gennem en længere periode modtaget adskillige penis-billeder i alle afskygninger fra diverse fremmede fyre - billeder som hun på ingen måde havde bedt om at få tilsendt. Så derfor advarede hun på dating-appen Tinder fyrene om, at hun ville sende penis-billederne videre til deres mødre, hvis de på trods af advarslen sendte hende et billede af deres penis. Det skriver det amerikanske medie Buzzfeed.

(artiklen fortsætter under billedet)

Jeg er dødtræt af penis-billeder
- Jeg er død træt af, at fyrene tror, at de bare kan sende sådanne billeder, uden at det får følger for dem. Og de tror, at det er helt okay, siger hun til Buzzfeed.

Men der var en enkelt fyr ved navn Ryan fra nabobyen, der angiveligt ikke tog Madis advarsel alvorligt. Han sendte et billede af sin penis og ledsagede billedet med følgende tekst:

- For satan. Jeg kan ikke sove på grund af dig. Du er fantastisk.

Madi Kohn mener selv, at den unge Ryan fandt hende via Tinder, hvor hun også havde lagt et link til sin instagram-profil, og det var netop på sin instagram-profil Madi fik sendt det irriterende penis-billede, der fik hende til at reagere kraftigt.

Madi fik i øvrigt tilsendt penis-billede kl. 06.00 om morgenen, mens hun var på arbejde. Hun blev meget vred og besluttede sig derefter til at følge op på sin egen advarsel på Tinder. Det viste sig, at Ryan brugte sit fulde navn på sin instagram-profil, og Madi fandt efterfølgende hurtigt frem til hans Facebook-side, hvor hun igen fandt frem til hans mor.

Madi tog en chance og sendte Ryans penis-billede videre til den kvinde, som hun gik ud fra, var hans mor og skrev følgende:

- Hej. Jeg kan se, at din søn er Ryan. Jeg har aldrig talt med ham eller truffet ham, men han har altså sendt mig det her billede på instagram, efter at han har fundet frem til min profil. Vil du være så venlig at fortælle ham, at han ikke skal sende uønskede billeder til kvinder. Jeg bad ikke om at få de her penis-billeder.

(artiklen fortsættere under billedet)

 

Der gik kun en enkelt dag, så fik Madi svar fra Ryans mor, der skrev på en blanding af spansk og engelsk.

- Jeg skal nok sige sige det til ham. Du skal ikke være bekymret. Det undrer mig bare, at han har opført sig sådan. Han er normalt en rigtig sød fyr. Jeg vil gerne undskylde overfor dig 1000 gange.

Madi blev ganske fornøjet med svaret fra Ryans mor, og hun håber nu, at mediernes omtale af sagen kan være medvirkende til, at mænd ikke sender penis-billeder uopfordret til kvinder.