Pingvinselfie går verden rundt: Se de søde billeder

Den australske forskningsdivision på Antarktisk fik en fed video i kassen, da to pingviner bestemte sig for at indspille en lille film på 38 sekunder. Videoen går verden rundt

Pingvinselfie går verden rundt: Se de søde billeder

To pingviner bestemte sig for at give de sociale medier et skud, og det viste sig at være en bragende succes. Videoen går lige nu verden rundt. (Video: Australian Antarctic Division)

To kejserpingviner formåede at blive en bragende succes på de sociale medier.

De lånte et efterladt kamera fra den australske forskningsdivision og lavede en video på et halvt minut, som folk er vilde med, skriver Washington Post.

Kameraet var heldigvis tændt af et medlem af forskningsdivisionen, ellers kunne der være blevet problemer om copyright ligesom i 'abe-selfiet' fra 2011.

Det er abeskønt at tage billeder
Det famøse abeselfie blev taget, da en fotograf efterlod sit kamera i junglen. Aberne spejlede sig selv i linsen og fik til sidst taget et billede af dem selv.

Aben, der tog det mest kendte billede, anmeldte ikke fotografen for copyright, men det gjorde dyrerettighedsforkæmperne PETA.

Efter en længere retssag gik fotografen i 2015 med til at donere 25 procent af indtægten fra billedet til en velgørenhed, som passer på den type abe, der tog billedet.

Abe pulser løs: Bliver fodret med cigaretter

Snevejret bider: Elefanter kan få frostskader på deres kæmpe ører