Pinlig mor amok i supermarked: Beder seksårig om hjælp

Som om slagsmålet mellem to kvinder i et amerikansk supermarked ikke var pinligt nok, bad den ene også sin seksårige søn om at hjælpe til

Shoppende kunder fik sig noget af et chok, da to kvinder pludselig gik i flæsket på hinanden i et supermarked i byen Beech Grove, Indiana. 

Det hele blev fanget på kamera.

De to kvinder, som endnu ikke er identificerede, shoppede torsdag omkring klokken ti om aftenen i kæden Walmart.

Ifølge et vidne startede det hele med, at en kvinde på en scooter brokkede sig over indkøbsvognene i gangene til en medarbejder, hvorefter en anden kvinde henvendte sig og forsvarede medarbejderen, skriver Daily Mail.

Herefter viser videoen, der formentlig er optaget af en kunde, hele udviklingen:

Efter at have diskuteret frem og tilbage, rejser kvinden på scooteren sig og udfordrer den anden kvinde til at slås.

Hun kaster kvinden ned i gulvet, men hun får et stykke tid efter kontrol over kvinden med scooteren, som ender med at ligge nederst på gulvet. Herefter beder hun sin seksårige søn, Johnny, om at slå scooter-kvinden.

- Slå hende i hovedet, lyder det tydeligt i videoen, hvorefter man kan se drengen slå og kaste med shampoo-flasker.

Man kan samtidig høre kunder betragte slåskampen.

- Det er white trash (slang for fattige, hvide mennesker uden uddannelse, red.) når det er bedst, lyder det fra et vidne. Et stykke tid efter stoppede tumulten dog, og begge kvinder forlod supermarkedet.

Det er på videoen tydeligt at se, at der har været en del oprydningsarbejde efter de to kvinder. Der er ikke foretaget nogle sigtelser endnu, men en efterforskning er i gang, oplyser politiet ifølge Daily Mail.

96 kommentarer
Vis kommentarer