Pinligt: Her går TV-vært amok på ekspedient

Den glamourøse TV-vært er nu suspenderet efter grov tilsvining af ekspedient

Den amerikanske TV-vært Britt McHenry tjener sine penge ved at være på foran kameraet, men den sjette april 2015 står nok ikke i hendes hukommelse som et af de største øjeblikke fanget på film.

Her var hun nemlig mere end bare almindelig grov over for en ekspedient i et bugserfirma, og det hele blev fanget på et overvågningskamera, hvilket nu har fået Britt McHenrys arbejdsgiver til at suspendere hende i en uge, skriver Daily Mail.

Den 28-årige reporters bil var blevet bugseret i forbindelse med en ulovlig parkering, og det gjorde åbenbart McHenry så rødglødende af raseri, at hun så sig nødsaget til at lade det gå ud over ekspedienten på bugserpladsen.

- Jeg er i nyhederne skat, jeg f***ing sagsøger det her sted, kan man høre Britt McHenry sige i videoen, inden ekspedienten advarer hende om, at det hele bliver filmet af stedets overvågningskamera.

Det får dog på ingen måde den arrige TV-vært til at køle ned. Tværtimod bliver hun endnu grovere og mere personlig over for den sagesløse ekspedient, som blandt andet må lægge ører til nedladende bemærkninger som 'måske kunne jeg få et job her, hvis jeg manglede et par tænder', 'jeg er på TV, du sidder i en trailer' og ikke mindst 'smid nogle kilo, baby girl'.

Britt McHenry vinkede i øvrigt farvel udelukkende med sin langefinger, da hun forlod stedet i vrede.

Efterfølgede gik hun på Twitter for at skrive en svada om hvordan bugserfirmaet var dybt korrupt, men valgte klogt nok at slette tweetet igen senere, ifølge Daily Mail.

Overvågningsvideoen fandt nemlig efterfølgende vej til de sociale medier, hvilket fik Britt McHenrys arbejdsgiver, TV-stationen ESPN, til at reagere med en uges suspendering af den hidsige blondine, som nu har vendt på en tallerken og i stedet undskylder sin opførsel via Twitter.

Som nævnt medførte hændelsen en uges suspendering til Britt McHenry, men det vides endnu ikke om hendes opførsel får yderligere konsekvenser.

55 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere