Pizza-kæde vender tilbage til Danmark

Pizza Hut er på vej tilbage til Danmark i specialudgaven 'Express'. Kæden søger lige nu franchisetagere

Nyheden, om at Pizza Hut vender tilbage til Danmark, kommer samtidig med, at kæden introducerer pizzaen med pølseskorpe hjemme i USA. (PR video)

Den amerikanske kæde Pizza Hut er på vej tilbage på det danske marked. Pizza Hut søger lige nu franchisetagere, som er frisk på at åbne fem til ti - gerne flere - afdelinger i hele landet.

Der vil blive tale om konceptet Pizza Hut Express, som også er åbnet andre steder i Europa. Konceptet vil betyde et nyt design og en spritny menu, der vil afvige en del fra den, du måske husker fra sidst, pizza-kæden forsøgte sig i landet.

- Pizza Hut havde meget lidt succes sidst, de var her. Men nu har de renoveret hele konceptet og forsøger igen, siger Toke Allentoft fra Chain Index, der står for rekrutteringen af franchisetagere.

- Der er tale om et helt nyt koncept. Der er nu også pasta på menuen, og der er udviklet en helt ny måde at lave pizzaer på, så produktionstiden er nede på 55 sekunder, forklarer Toke Allentoft til Ekstra Bladet.

De forskellige Express-afdelinger, vil have et begrænset antal siddepladser og tilbyde forskellige ting alt afhængig af placeringen. Eksempelvis vil afdelinger ved trafikknudepunkter (togstationer, lufthavne) tilbyde morgenmad, mens du andre steder vil blive garanteret servering på under 90 sekunder.

Nyheden om at Pizza Hut vender tilbage til Danmark kommer samtidig med at kæden introducerer pizzaen med pølseskorpe hjemme i USA. (PR foto)
Nyheden om at Pizza Hut vender tilbage til Danmark kommer samtidig med at kæden introducerer pizzaen med pølseskorpe hjemme i USA. (PR foto)
 

Interesserede franchisetagere skal nu godkendes og på uddannelse, før de kan slå dørene op.

- Jeg tipper på, at den første Pizza Hut Express i Danmark åbner inden årets udgang, siger Toke Allentoft.

Pizza Hut blev grundlagt i 1958. Lige nu kan du finde kæden cirka 12.000 steder i 93 lande.

Chain Index leder også efter en investor, som er interesseret i at skyde penge i deciderede Pizza Hut-restauranter.

82 kommentarer
Vis kommentarer