Placerede lygtepæl midt på fortov: Kommune giver 3D-teknologi skylden

Borgere i Kalundborg undrer sig over, at en lygtepæl er blevet sat op midt på et fortov. Kommunen giver 3D-teknologi skylden

Det er gået helt galt i Kalundborg Kommune, hvor en lygtepæl er blevet placeret midt på et fortov. Foto: Jens Nielsen/TV-Kalundborg
Det er gået helt galt i Kalundborg Kommune, hvor en lygtepæl er blevet placeret midt på et fortov. Foto: Jens Nielsen/TV-Kalundborg

Hvorfor står der en lygtepæl midt på et fortov?

Flere borgere i Kalundborg har gjort lokalmediet TV-Kalundborg opmærksom på, at en lygtepæl er blevet placeret midt på et fortov, der lige er blevet renoveret.

Fadæsen skyldes en fejl fra et firma, der har solgt 3D-teknologi til kommunen, lyder det fra Charlotte Jørgensen, der er teamleder i Vej og Park i Kalundborg Kommune.

- Vi har afprøvet en ny form for laser-scannings-opmåling i 3D, som et firma gerne vil sælge til os. Den har ikke rigtigt kunnet det, vi havde forventet, den kunne. Den er simpelthen ikke præcis, som de lovede, siger hun til TV2 ØST.

Til TV2 ØST siger teamlederen, at lygtepælen vil blive flyttet.

Hvorfor ingen har opdaget fejlen før det blev åbenlyst for enhver, at der var noget galt med lygtepælens placering, melder historien ikke noget om.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Charlotte Jørgensen, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

417 kommentarer
Vis kommentarer