Annonce:
Annonce:

Plejede at smadre møbler når hun satte sig på dem: Nu har hun tabt 96 kilo

En ydmygende flyvetur, hvor Sara var for tyk til at bruge sin sikkerheds-sele, satte gang i den 27-årige australiers vellykkede slankekur - se den utrolige forvandling 

Sara vejede 150 kilo, men nu ser hun sådan ud og vejer kun 54 kilo.(Foto: Facebook)
Sara vejede 150 kilo, men nu ser hun sådan ud og vejer kun 54 kilo.(Foto: Facebook)
Annonce:
Følg Samfund

Allerede da den australske Sara Tuohey var teenager startede hendes store vægtproblemer og hun nåede op på en vægt på hele 100 kilogram et år før hun blev gift. Men de virkelige problemer startede, da Sara under sin graviditet med sin datter Scarlett tog ekstra 50 kilo på og røg helt op på en vægt på 150 kilo.

Umiddelbart efter, at datteren Scarlett var blevet født i 2014 spiste Sara dagligt tre store portioner usund grill-mad, heriblandt hendes favorit-menu bestående af en stor McDonald Quarter Pounder med en ekstra dobbelt Cheeseburger, kyllinge-nuggets og en stor Cream Sundae-is.

I samme periode drak Sara også ca. tre liter Coca Cola hver eneste dag samtidigt med, at hun dagligt røg mere end 40 cigaretter.  Sara var så tyk på det tidspunkt, at hun ofte kom til at smadre diverse møbler, når hun satte sig på dem.

Annonce:

- Jeg smadrede ofte stole bare ved at sidde på dem. Og på et tidspunkt, da jeg gik ind til min datters vugge, satte jeg mig på et lille bord, der selvfølgelig brød sammen, og så lå jeg nede på gulvet, fortæller Sara, der også afslører, at hun havde svært ved at tøre sig med papier, når hun var på toilettet.

Men så fik Sara i 2014 nærmest en åbenbaring fra himlen. Sara befandt sig i hvert fald i himlen, da det skete, nemlig på en flyvetur med sin lille datter Scarlett med Tiger Airways. Her oplevede Sara den store ydmygelse, at hun var tyk til at bruge sin sikkerhedssele. Så hun måtte bede stewardessen om at få forlænget sikkerhedsslen. Sara sad i øvrigt så fastklemt i sit flysæde på grund af sin store vægt, at hun havde svært ved at tage sig ordentligt af sin lille datter. Men det var netop denne ydmygende flyvetur, der for alvor fik Sara til at gå helhjertet ind for en effektiv slankekur, der for evigt ville ændre hendes liv.

Det skriver flere medier heriblandt Daily Mail , Caters, News.com.au  og det lokale australske medie The Land.

Annonce:

- Som mor er det vigtigt, at man giver sit barn, hvad det har behov for, når det græder eller skriger. Men jeg kunne på grund af min store vægt, og fordi jeg sad fastklemt i flysædet ikke engang bøje mig ned for at tage min taske, hvor der lå en flaske mælk til min lille baby-datter. Det glemmer jeg aldrig, siger Sara, der samme nat besluttede sig for at ændre sit liv drastisk.

- Jeg vidste, at jeg var nødt til at leve et meget sundere liv for min datters skyld.

Dagen efter den ydmygende flyvetur begyndte Sara at dyrke fitness jævnligt, og begyndte også at dyrke Zumba, en effektiv træningsform, hvor man danser kilogrammene af.

Sara droppede selvfølgelig også Coca Cola, sukker og junkfood, og begyndte at lave protein-rig hjemmelavet mad, der blev serveret på små tallerkener.

I løbet af kun to år tabte Sara sig de første 40 kilo, og de sidste 56 kilo forsvandt fra Sarahs krop, efter at hun havde fået en såkaldt gastrisk operation. Det endelige vægttab blev på hele 96 kilo, så Sara tabte altså på tre år mere end halvdelen af sin vægt på 150 kilo. I dag vejer den 27-årige Sara kun 54 kilo.

- Jeg har arbejdet hårdt for at komme til, hvor jeg er i dag. Jeg føler mig mere fri. Som om der er fjernet en tung vægt fra mine skuldre. Jeg har mere energi og føler mig sund. Jeg kan oven i købet springe i trampolin med min datter. Jeg er virkelig glad nu, siger Sara, der i dag er så smuk som på billedet lige herunder.

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: