Pludselig prisstigning på iPhones i nat

Den populære telefon er blevet endnu dyrere hen over natten

Telefonerne er steget meget i pris hen over natten (Foto: AP)
Telefonerne er steget meget i pris hen over natten (Foto: AP)

Det koster knaster at være glad for æbler. I hvert fald hvis det er den type æbler, der sidder bag på Apples telefoner, iPhones. Selvom de var dyre nok i forvejen, har prisen på de populære telefoner lige fået et nøk opad i løbet af natten til tirsdag. Det skriver Politiken.

Diskussionen om prisstigningerne har været vide og brede på de sociale medier i løbet af tirsdagen, og flere kobler stigningen sammen med dollarkursen - den er nemlig også i en nordgående retning for tiden.

Apples øverste chef Tim Cook løftede allerede i september sløret for firmaets første wearable, Apple Watch, men først i aften forventes der at blive sat dato på, hvornår uret kommer i handlen. (Foto: AP Photo/Marcio Jose Sanchez) Gadgets - 9. mar. 2015 - kl. 16:24 Nu udløses spændingen: Premiere på Apple Watch

Det betyder, at en iPhone Plus 64 GB i modsætning til gårsdagens pris på 6.799 kroner nu koster 800 kroner mere. Den store model med 128 GB er blevet 900 kroner dyrere, og den mindste iPhone 6 er blevet 600 bananer dyrere.

Gør et kup - NU
Det er indtil videre kun i Apples egne forretninger, at prisstigningerne er slået igennem. Det vil sige på Apples hjemmeside og i Apples fysiske forretninger.

Hvis du dog er hurtig, kan du stadig få telefonerne til de gamle priser ved at hoppe i nogle af de andre forhandleres butikker. Det gælder for eksempel Elgiganten og Fona.

Apple Watch skal bruges sammen med en iPhone 5 eller nyere. Uret kan bruge eksempelvis mobilens GPS i forbindelse med sport. Sensorer på urets bagside kan måle puls m.m. (Foto: AP Photo/Eric Risberg) Gadgets - 9. mar. 2015 - kl. 22:09 Danmark må vente på Apple Watch

86 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere