Politi før stormen: Afspærrer omkring defekt vindmølle

Risiko for at løse dele fra en vindmølle i Tarm i Jylland blæser af får politiet til at afspærre i området

Hvis du tager billeder af det meget voldsomme vejr, vil vi meget gerne bruge dem. Send dem i en sms til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk

Kraftige vindstød i sigte over Danmark tirsdag aften får nu flere politikredse til at forberede sig på det voldsomme vejr.

På Bindesbølvej i den vestjyske by Tarm er der sat afspærringer op for at undgå at løse dele fra en defekt vindmølle blæser ned og rammer forbipasserende.

- Et stykke af vingen er gået løs for en uge siden, og nu er der nogle smådele, som kan risikerer at blæse ned på vejen, fortæller Jens Claumach, vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi.

- For at undgå, at nogen kommer til skade, har vi spærret vejen af, siger han til Ekstra Bladet.

Ifølge Jens Claumach har dele af vingen i forbindelse med julens kraftige stormvejr, Urd,revet sig løs, og da den defekte vinge først kan tages ned i løbet af weekenden, afspærres vejen.

- Vi taler om små dele, der måske vejer et kilo eller sådan noget. Og selvom det måske ikke lyder så slemt, så kommer delene fra en højde på 90 meter, så vi vælger at spærre af, siger han.

Han understreger dog, at der ikke er grund til bekymring, hvis man bor eller færdes i området.

- Det er forholdsvis udramatisk, og Bindesbølsvej er ikke særligt trafikeret. Der er tre husstande derude, og de kan finde andre veje, siger Jens Claumach.

Afspærringen opretholdes indtil vinden aftager. Eller efter nedtagningen i weekenden.

Det er lokalpolitiet sammen med Vestas der står for nedtagningen af den defekte vinge.

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere