Politi: Revolver blev købt dagen inden tredobbelt drab

To mænd på 29 og 55 er torsdag i grundlovsforhør sigtet for at have solgt våben brugt til drab på tre

Sent på eftermiddagen 10. november, dagen inden et tredobbelt drab på Frederiksberg, blev et af gerningsvåbnene solgt videre.

Det mener politiet, der onsdag morgen anholdte to mænd på 29 og 55 år, som er sigtet for at have været i besiddelse af og solgt revolveren, som endnu ukendte gerningsmænd dræbte tre mænd med i en lejlighed i november sidste år.

Torsdag formiddag er de to etnisk danske mænd fremstillet i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg.

Dommeren har valgt at lukke dørene, så offentligheden ikke kan lytte med, hvis de sigtede vil forklare sig. Det sker af hensyn til efterforskningen.

Men inden dørlukningen blev sigtelsen læst op. Her fremgik det, at de to er sigtet for at være i besiddelse af en kaliber 38 revolver i tiden op til 10. november om eftermiddagen, hvor de solgte den videre.

- 11. november blev revolveren anvendt som et af flere gerningsvåben til en tredobbelt likvidering på Christian Paulsens Vej her på Frederiksberg, siger specialanklager Jacob Buch-Jepsen torsdag i retssal 101, hvor grundlovsforhøret finder sted.

De to mænd nægter sig skyldige.

Dommeren skal nu tage stilling til, om de to mænd skal varetægtsfængsles.

De tre ofre for det tredobbelte drab i november var Philip Rasmussen på 19 år, Suhaib Jaffar på 23 samt Mike Vinther på 24.

0 kommentarer
Vis kommentarer