Politihund død efter overophedning i bil

Den treårige politihund Mason omkom, da den i sidste uge blev efterladt i den brandvarm politibil

Sådan så det ud, da politiet i Gulf Shores for nylig fejrede Masons tre års fødselsdag på Facebook. Nu er hunden desværre død. (Foto: Facebook)
Sådan så det ud, da politiet i Gulf Shores for nylig fejrede Masons tre års fødselsdag på Facebook. Nu er hunden desværre død. (Foto: Facebook)

En politihund fra byen Gulf Shores  i den amerikanske stat Alabama døde, da en betjent glemte den i en politibil  i sidste uge.

Politimanden Josh Coleman fik nye opgaver i løbet af dagen, da han pludselig kom i tanke om, at han havde efterladt hunden i sin bil. Han tog med det samme Mason med til en dyrlæge for behandling, men den følgende nat begyndte hunden at lide af åndedrætsbesvær.

- Det her er en tragisk begivenhed, som har efterladt hele organisationen i sorg over det forfærdelige tab. Det illustrerer, hvor let det er at blive distraheret, og hvor hurtigt varmen kan påvirke dem, vi elsker, og som er særlig følsomme over for den, siger Gulf Shores' politi i en udtalelse ifølge NBC News.

Forbrug Så hurtigt kan din hund dø i varmen

Ifølge den lokale anklager vil ingen blive anklaget for hændelsen, men distriktets advokatkontor vil undersøge uheldet, lyder det fra politiet.

I kølvandet på hændelsen har politiet gennemført en intern undersøgelse, og gav politimand Josh Coleman en skideballe. Han har været i politiet de sidste otte år og har haft Mason som sin politihund det sidste år. Ifølge politiafdelingen har Masons død været altødelæggende for Josh Coleman.

Den dag, Mason blev efterladt i bilen, skulle temperaturen have været oppe omkring 32 grader.

Hund i hed bil. Tænk dig om, for det kan koste dig dagbøder. (Foto: Colourbox) nationen 40 dagbøder for hund i hed bil

19 kommentarer
Vis kommentarer