Politikere og borgere enige: Behov for nyt postnummer

Borgere i Køge Kommune er ved at være godt trætte af deres 4100 Ringsted-postnummer

Tilhørsforhold: Selvom både Slimminge og Gørslev er en del af Køge Kommune, så har landsbyerne postnummer 4100 Ringsted.

Det har undret og irriteret de lokale borgere, som i flere år har kæmpet for at få ændret postnummeret. Nu tyder noget på, at borgerne endelig kan få deres ønske opfyldt, skriver DAGBLADET Køge.

For cirka en måned siden sendte Køge Kommune nemlig spørgsmålet om nyt postnummer eller ej til afstemning blandt borgerne i den vestlige del af Køge, og resultatet blev et massivt flertal for at skifte til postnummer 4632 Bjæverskov i stedet.

Ud af de 477 afgivne stemmer sagde 383 ja til at vinke farvel til postnummer 4100. Det svarer til 80 procent af stemmerne.

Det store folkelige flertal har fået flere politikere til at bakke op om borgernes ønske, der i sidste ende kræver en godkendelse af Post Nord.

- Når der er tale om en flertalsbeslutning blandt borgerne, har vi som politikere en forpligtigelse til at gå videre med sagen. I min verden er det ligesom et demokratisk valg, og det bør vi lytte til, siger Ken Kristensen, medlem af Klima- og Planudvalget i Køge Kommune til DAGBLADET Køge.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær