Politikere og borgere enige: Behov for nyt postnummer

Borgere i Køge Kommune er ved at være godt trætte af deres 4100 Ringsted-postnummer

Tilhørsforhold: Selvom både Slimminge og Gørslev er en del af Køge Kommune, så har landsbyerne postnummer 4100 Ringsted.

Det har undret og irriteret de lokale borgere, som i flere år har kæmpet for at få ændret postnummeret. Nu tyder noget på, at borgerne endelig kan få deres ønske opfyldt, skriver DAGBLADET Køge.

For cirka en måned siden sendte Køge Kommune nemlig spørgsmålet om nyt postnummer eller ej til afstemning blandt borgerne i den vestlige del af Køge, og resultatet blev et massivt flertal for at skifte til postnummer 4632 Bjæverskov i stedet.

Ud af de 477 afgivne stemmer sagde 383 ja til at vinke farvel til postnummer 4100. Det svarer til 80 procent af stemmerne.

Det store folkelige flertal har fået flere politikere til at bakke op om borgernes ønske, der i sidste ende kræver en godkendelse af Post Nord.

- Når der er tale om en flertalsbeslutning blandt borgerne, har vi som politikere en forpligtigelse til at gå videre med sagen. I min verden er det ligesom et demokratisk valg, og det bør vi lytte til, siger Ken Kristensen, medlem af Klima- og Planudvalget i Køge Kommune til DAGBLADET Køge.

88 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere