Politikers Twitter-profil misbrugt til vred opsigelse

En kommunikationsmedarbejder for et britisk parlamentsmedlem har sagt op gennem en stribe vrede tweets fra parlamentsmedlemmets egen Twitter-profil

Det 37-årige britiske parlamentsmedlem Jared O'Mara blev beskyldt for lidt af hvert af sin tidligere kommunikationsmedarbejder, der valgte at hænge politikeren ud på hans egen Twitter-profil. Pr-foto
Det 37-årige britiske parlamentsmedlem Jared O'Mara blev beskyldt for lidt af hvert af sin tidligere kommunikationsmedarbejder, der valgte at hænge politikeren ud på hans egen Twitter-profil. Pr-foto

Kommunikationsmedarbejderen Gareth Arnold ønsker ikke længere at arbejde for sin chef, det britiske parlamentsmedlem Jared O'Mara.

Det har han gjort ganske klart gennem en serie af vrede tweets, som han ovenikøbet sendte fra parlamentsmedlemmets egen Twitter-profil, som han havde adgang til på grund af sit job som politikerens kommunikationsmedarbejder.

Det skriver en række britiske medier, herunder BBC.

'Jared, du er den mest afskyeligt amoralske person, jeg nogensinde har haft den tvivlsomme fornøjelse at arbejde sammen med,' skrev Arnold blandt andet i tråden på fra sin nu tidligere arbejdsgivers profil. Opslaget er efterfølgende blevet slettet.

Anklage om alkoholisme
Arnold slutter sin serie af personlige angreb på O'Maras profil af med at sige op, men herefter fortsætter han sin sønderlemmende kritik på sin personlige Twitter-profil.

Her anklager han blandt andet sin tidligere arbejdsgiver for at have stillet op til et interview efter at have drukket en hel liter vodka klokken 11 om formiddagen.

'I tilfælde af at nogen undrede sig over sidste uges 'Look North-interview' (regional nyhedsudsendelse, red.) - Jared drak en hel liter vodka forinden klokken 11 om formiddagen. Han er til grin. Idiot,' skriver han.

Suspenderet for kontroversielle udtalelser
Sagen bliver ikke mindre bizar af, at begge de involverede parter tidligere har befundet sig i ualmindeligt prekære situationer. 

Den 37-årige O'Mara har været løsgænger, siden han forlod partiet Labour i 2018 efter at være blevet suspenderet for nedladende kommentarer mod både kvinder og homoseksuelle.

Arnold selv er blogger og arbejder med digital marketing, og i 2014 blev han et kendt ansigt i Storbritannien efter at have oprettet en profil på de sociale medier, Britain Furst, der havde til formål at udstille og latterliggøre den højreorienterede gruppe Britain First.

Boris Johnson er altid god for et stunt foran kameraet. Her ses han i går foran de konservatives hovedkvarter, da det stod klart, at han er landets nye premierminister .REUTERS/Toby Melville /Ritzau Scanpix Politik - 24. jul. 2019 - kl. 09:26 Bulderbassen Boris: Skandaler på stribe

7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere