Annonce:
Annonce:

Politimanden spiller død: Og så træder hunden i aktion

Den spanske politihund Poncho er blevet trænet til at give hjertemassage - se den utrolige video

Annonce:
Følg Samfund

Det her er det imponerende øjeblik, hvor en politihund iført et lille blåt blink på ryggen 'redder' livet på sin hundetræner ved at udføre hjertemassage.

Videoen er filmet af politiet i Madrid i Spanien og lagt ud på deres twitter-profil. I video-sekvensen kan man se politimanden falde dramatisk til jorden, hvorefter  han bliver liggende helt ubevægeligt og spiller død.

Pludselig kommer den lille politihund Poncho løbende ind i billedet med blåt blink på ryggen og begynder at skubbe til sin faldne kammerats side for at vække ham.

Da politimanden ikke bevæger sig, begynder Poncho at springe op og ned fire gange og placerer hver gang sine poter på den faldne politimands bryst. Herefter holder Poncho en kort pause og placerer sit øre tæt ved politimandens mund for at høre, om han trækker vejret.

Og dernæst fortsætter Poncho med at springe op og ned i luften og give politimanden hjertemassage.

Menneskets bedste ven
Politiet i Madrid havde i øvrigt skrevet følgende tekst til videoen af den dygtige hund Poncho:

- Heroisk opførsel af vores fire-potede ven Poncho, der ikke tøvede et sekund med at redde vores kollega, da den udførte hjertemassage på formidabel vis. Hunden er det eneste væsen i verden, der vil elske dig mere end den elsker sig selv.

Video-klippet af en heltemodige hund er i øvrigt gået viralt på twitter, hvor det er blevet set mere end 2,8 millioner gange.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: