Annonce:
Annonce:

Populær forlystelse sad fast i en time: - Ung pige klamrede sig til sikkerhedsbøjlen

Forlystelsen Thors Hammer i Djurs Sommerland sad fast i omkring en time i bagende sol. Senere sad folk kortvarigt fast i forlystelsen Dragekongen

Lotte Eriksen og familien sad ikke fast i nogen forlystelse i dag i Djurs Sommerland, men så til fra jorden. Foto: Privat.
Lotte Eriksen og familien sad ikke fast i nogen forlystelse i dag i Djurs Sommerland, men så til fra jorden. Foto: Privat.
Annonce:
Følg Samfund

Hvad der skulle have været en fornøjelig tur i forlystelsen Thors Hammer på mindre end fem minutter, endte lørdag eftermiddag med at blive en lang, ubehagelig oplevelse.

En af de populære rutsjebaner i Djurs Sommerland, Thors Hammer, gik nemlig i stå, og folk sad fast i forlystelsen i omkring en time i bagende sol, fortæller Lotte Eriksen, der er i sommerlandet med sin familie.

- Der sad to piger fast i et sving på rutsjebanen, der hældte til siden og lidt nedad. Den ene pige har vel været omkring 11 år, og den anden lidt ældre. Særligt den yngste pige så pissebange ud og klamrede sig til sikkerhedsbøjlen.

Annonce:

- Den anden virkede mere rolig, men skulle også holde godt fast for ikke at ryge ned i den anden pige. Det synes jeg er for dårligt, at de kunne sidde fast så længe. De har jo fået en forskrækkelse for livet, siger Lotte Eriksen, der er i Djurs Sommerland med familien på fire børn.

Kort efter gal igen
Folk blev gennet væk fra forlystelsen, så de kunne komme til med stiger og prøve at få folk ned, fortæller Lotte Eriksen. Men kort tid efter, var den gal igen.

- Så kommer vi over til forlystelsen Dragekongen, og min mand og søn er på vej derop. Og så efter de har stået i kø et stykke tid, går den også i stå, på vej op ad en bakke. Der blev sagt i højtalerne, at de skulle forholde sig roligt, så jeg fik ringede til min mand for at høre, hvad der foregik.

- De var heldigvis ikke med forlystelsen, men det var deres tur næste gang. Men jeg fik dem til at komme ned. Jeg synes sgu ikke, det var sjovt, siger Lotte Eriksen, der ellers har haft en god dag i Djurs Sommerland.

Annonce:

Ingen kom til skade
Selvom det var lang tid, at særligt de to unge piger sad fast i Thors Hammer, så kom ingen til skade, fortæller Henrik Nielsen, direktør for Djurs Sommerland.

- Det er rigtigt, at vi har haft driftsafbrydelser på Thors Hammer og Dragekongen i dag. Selvom de to piger, som du nævner, sad fast i omkring en time, så var der ingen, der kom til skade, og de var da også ved godt mod, da de kom ned. Men det har da været ubehageligt for dem, det er klart.

Dragekongen sad kun fast i få minutter, og det er da også sjældent, at en forlystelse sidder fast så længe, som Thors Hammer gjorde i dag, fortæller direktøren.

- Sikkerheden er naturligvis det vigtigste, så hvis en sensor registrerer noget, der ikke er, som det skal være, så stopper vi forlystelsen, indtil vi har undersøgt, hvad det er. I dag var det så et mere omfattende problem på Thors Hammer, hvor et hjul skulle skiftes.

Annonce:

- Men vi har en oppetid på vores forlystelser i Djurs Sommerland 98-99 procent, så det er yderst sjældent, at de holder stille i længere tid, siger Henrik Nielsen, der forsikrer, at alle forlystelser vil køre planmæssigt, når Djurs Sommerland slår lågerne op i morgen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: