Der er fundet bakterier i flere remoulader fra Graasten Salater, så nu tilbagekalder fødevarestyrelsen et stort parti.
Allerede i går meddelte Styrelsen, at Graasten Remoulade Light blev trukket tilbage fra hylderne, fordi der var risiko for vækst af mælkesyrebakterier i produktet - men det har i dag spredt sig til mange flere.
I alt er der nu risiko for bakterier i 14 forskellige remoulader, som nu bliver trukket tilbage.
Bakterierne danner gas i tuberne, så produkterne ændre karakter og bliver uegnet til at spises.
Den gas kan potentielt være i følgende produkter:
Catering pølseremoulade
900 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
Catering Remoulade
900 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato:29.08.2017 - 19.10.2017
Gestus Remoulade
400 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
Graasten Original Remoulade
800 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
Graasten Original Remoulade *
375 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
Graasten Original Remoulade
150 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 18.12.2017
Graasten Remoulade Light
375 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
Graasten Remoulade Light
150 gram Tube
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
Høka Remoulade
900 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
JK Remoulade *
900 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
Kokkens Remoulade
900 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
Neutral Remoulade
400 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
Rema1000 Remoulade
400 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017
Rema1000 Remoulade light
400 gram
Pakkedato: 01.05.2017 - 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 - 19.10.2017