Populær restaurantkæde slagtet: - Det burde ikke være landet på nogens middagstallerken

Den succesfulde restaurantkæde Flammen bliver haglet ned af anmelder, som kun giver kæden en enkelt stjerne

Ejerfamilien bag Flammen består af Ketty Rosenfeldt Sunddal, Flemming Sunddal (midten) Kristina Rosenfeldt Sunddal (tv.) Martin Rosenfeldt Sunddal (th.) Foto: Anita Graversen
Ejerfamilien bag Flammen består af Ketty Rosenfeldt Sunddal, Flemming Sunddal (midten) Kristina Rosenfeldt Sunddal (tv.) Martin Rosenfeldt Sunddal (th.) Foto: Anita Graversen

Siden den første Restaurant Flammen åbnede i 2009, har restaurantkæden spredt sig som en landsdækkende steppebrand og i den grad forgyldt den sønderjyske ejerfamilie Rosenfeldt Sunddal.

Men det har anmelderen Anders Halskov fra finans.dk formentlig svært ved at forstå efter at have besøgt kædens restaurant i København.

Resultatet er nemlig en enkelt stjerne, som kun bliver givet 'som tak for den kolde øl og det rare personale.'

For maden er han specielt ikke tilfreds med, selvom man som bekendt kan spise alt, hvad man vil for 199 kroner. 

'Jeg har svært ved at forestille mig, at der står faglærte kokke og er stolte af noget som helst af det, der foregår på Flammen. Ret beset bliver der ikke kokkereret på stedet. Der bliver klippet poser op, hældt ud af bøtter og glas, og så bliver der stegt kød,' skriver han i anmeldelsen.

Forretsbuffeten kaldes 'sørgelig' og kun få af de varme retter bliver ikke haglet ned. En af dem, der bestemt ikke får de pæneste ord med på vejen, er en vildsvinemørbrad indpakket i fars.

'Farsen smagte sødligt, underkrydret og ikke spor af vildt, og mørbraden i midten var så tør, at man mistænker dyret for at være omkommet af tørst snarere end skudt på jagt. Det burde ikke være landet på nogens middagstallerken.'

Tjener millioner
Den dårlige anmeldelse eller ej, så har Restaurant Flammen oplevet massiv succes de senere år. Bag den står den sønderjyske mangemillionær-familie, med mor Ketty Rosenfeldt Sunddal, far Flemming og de to voksne børn, Martin og Kristina.

Alene de sidste tre år har de tjent mere end 75 millioner kroner til firmaet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Flammens direktør Elias Tychsen skriver følgende i et skriftligt svar til Ekstra Bladet:

- Vi beklager meget den oplevelse som er beskrevet i artiklen, og mener ikke at denne anmeldelse giver et retvisende billede af den kvalitet vi normalt leverer. Dette er underbygget af de gæste anmeldelser vi har og løbende modtager. Vi tager en sådan anmeldelse meget alvorlig, og hilser generelt altid konstruktiv kritik velkomment, af denne grund analyseres denne henvendelse, så vi fremadrettet bliver bedre.

- Vi håber Anders Halskov får en bedre oplevelse næste gang han besøger os.