Populært mad-marked lukket efter rottefund: - Vi er kede af det

Aalborg Street Food er i øjeblikket lukket, efter der er blevet spottet en rotte på madstedet

Aalborg Street Food er lukket onsdag på grund af rotte. Foto: Privatfoto
Aalborg Street Food er lukket onsdag på grund af rotte. Foto: Privatfoto

Aalborg Street Food blev tirsdag lukket ned øjeblikkeligt, efter der var blevet set en rotte i markedets lokaler. Det populære spisested vil med al sandsynlighed være lukket indtil torsdag eller fredag.

Det fortæller Morten Pedersen, der er medejer og direktør i Aalborg Street Food, til Ekstra Bladet.

- I går spottede vores tekniske chef en rotte i det område, hvor vores kunder spiser. Han prøvede at få den ud fra området, men det var en umulig opgave. Vi har derfor kontaktet kommunen, skadedyrsbekæmpere og Fødevarestyrelsen og lukket stedet midlertidligt, siger han.

- Skadedyrsbekæmperne har arbejdet her i går og i dag, og de har lagt sporing ud. Umiddelbart har de ikke fundet nye spor efter rotter i dag, så vi håber på, at det er en enlig svale, der har forvildet sig ind i vores lokaler. Vi er selvfølgelig kede af situationen, men har taget alle de nødvendige forholdsregler. Vi tjekker vores lokaler en ekstra gang torsdag morgen for at være 100 procent sikre på, at der ikke er flere rotter, og så vurderer vi derfra, om vi kan åbne igen. Forhåbentlig kan vi åbne torsdag eftermiddag eller fredag, tilføjer han.

Et område med mange rotter
Aalborg Street Food ligger på Skudehavnsvej ud til vandet. Det er ikke ualmindeligt, at der bliver spottet rotter i området. Alligevel mener Morten Pedersen, at de på madstedet gør alt for at undgå, at dyrene kommer ind på deres område.

- Det er rigtigt, at der er mange rotter i området. Rotterne søger jo ofte vand, og vores lokaler er placeret lige ved vandet, så det er svært at undgå. Vi er derfor også hele tiden i dialog med Fødevarestyrelsen om, hvad vi kan gøre for, at rotterne ikke kommer ind på vores område. Vi har blandt andet rottefælder sat op i store dele af vores lokaler, siger Morten Pedersen.

Ifølge Morten Pedersen har kunderne taget lukningen af stedet pænt.

- Der har ikke været nogle sure miner fra vores kunder. De har tværtimod givet udtryk for, at de er glade for, at vi er ærlige omkring problemet og tager de nødvendige forholdsregler. Vi holder kunderne orienteret om episoden på Facebook for eksempel, siger Morten Pedersen.

1 af 2 Aalborg Street Food er lukket onsdag på grund af rotte. Foto: Privatfoto
2 af 2 Aalborg Street Food er lukket onsdag på grund af rotte. Foto: Privatfoto
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen