Populært motionsløb kommer til Sønderjylland

DHL-stafetten bliver i år for første gang afholdt i Aabenraa. 2000 løbere forventes at løbe med

Til sommer kan også sønderjyderne løbe med depechen i DHL-stafetten. Løbet løber af stablen i Aabenraa den 26. august, og det er første gang, at det populære motionsløb kommer til denne del af Danmark. Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

- DHL-stafetten er Danmarks største folkefest. Derfor er vi rigtig glade for at invitere sønderjyderne med til festen og til at deltage side om side med dem mod hold fra resten af Danmark, siger Ole Mørk, administrerende direktør for DHL Freight i Danmark.

DHL-stafetten er et motionsløb for hold, og det er hovedsageligt virksomheder, der dyster mod hinanden. De seneste år er løbet blevet afholdt i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Ved løbet i Aabenraa til august forventer arrangørerne at se 2000 løbere fordelt på 400 hold.

Det var løberen Per Hussmann fra Aabenraa, der tog initiativ til at få DHL-stafetten til Sønderjylland. Han savnede et stort arrangement for virksomheder og medarbejdere i landsdelen, og DHL var med på idéen om en sønderjysk udgave af DHL's motionsløb.

- Dette bliver hele Sønderjyllands stafet, og jeg håber og tror på, at nogle af vores største virksomheder som Danfoss, Ecco, Abena og Arkil og alle de mange andre private og offentlige virksomheder vil deltage. Indtil videre har alle, jeg har talt med, i hvert fald taget godt imod idéen, siger Per Hussmann.

Sidste år dystede i alt 220.000 løbere i DHL-stafetterne i Danmark, og ifølge DHL er løbet dermed verdens største motionsløb.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere