Post Danmark sætter ny pakkerekord for julen

Post Danmark melder om rent bord lillejuleaften. Otte millioner pakker er bragt ud i løbet af december.

Foto: Post Danmark
Foto: Post Danmark

Efter en ekstraordinær travl december melder Post Danmark om rent bord lillejuleaften. Således er samtlige pakker og breve bragt ud.

Samtidig slår Post Danmark rekord og har i løbet af december leveret mere end otte millioner pakker. Det fortæller kommunikationschef Morten Nielsen.

- Vi har været ude med godt en million flere pakker sammenlignet med december sidste år og dermed overgået alle rekorder.

- I dag har vi haft 400.000 pakker igennem vores system, og vi kan her lillejuleaften melde ud, at danskerne har fået deres julegaver, siger han.

Det er især e-handlen, der har givet postbuddene en travl december.

- Langt over halvdelen af alle danskere har købt julegaver på nettet i år, og vi har haft ekstra mandskab inde for at kunne klare opgaven. Nu er vi meget trætte og meget glade, siger Morten Nielsen.

Ifølge Post Danmark er det især tøj, bøger, elektronik og legetøj, der er blevet sendt med posten i dette års juleperiode.

15. december blev den største dag nogensinde med forsendelser fra e-handlen hos Post Danmark. Her blev godt 600.000 pakker sorteret og omdelt.

Post Danmarks medarbejdere går nu på juleferie, og næste gang, der bliver bragt post ud, er mandag 28. december.

18 kommentarer
Vis kommentarer