Post-medarbejder faldt i søvn og vågnede 1000 km væk

FedEx-medarbejder faldt i søvn på jobbet og røg med pakkerne til Texas

Memphis International Airport er et knudepunkt for pakketransportfirmaet FedEx. Det var her, at en medarbejder faldt i søvn midt under arbejdet og endte i Texas. (Foto: AP)
Memphis International Airport er et knudepunkt for pakketransportfirmaet FedEx. Det var her, at en medarbejder faldt i søvn midt under arbejdet og endte i Texas. (Foto: AP)

Dem, der nyder at lukke øjnene i og drømme sig væk, mens de er på arbejde, bliver som regel slemt skuffede, når øjnene igen åbnes, og de stadig sidder bag det samme grå skrivebord. Men en amerikansk FedEx-medarbejder fik en helt anden oplevelse, da han faldt i søvn på jobbet i lufthavnen i Memphis, Tennessee, natten til fredag.

Under sit arbejde med at fylde pakker på et transportfly tog han sig en skraber om bord og vågnede først igen, da flyet var lige ved at lande i Lubbock International Airport i det nordlige Texas 1200 kilometer fra Memphis. Det skriver Fox34.

Nu frisk som en havørn prøvede FedEx-manden at komme i kontakt med piloterne ved at banke på døren til cockpittet. De havde dog ikke lyst til at åbne og kommunikerede med den blinde passager via telefon. Han blev bedt om at finde et sæde og sætte sig ned, indtil flyet var tilbage på landjorden, fortæller Kelly Campbell, chef for lufthavn i Lubbock, til Fox34.

Det lokale politi, FBI samt sikkerhedsdepartementet for transport blev alarmeret og manden blev afhørt i lufthavnen.

'Personen blev ikke arresteret, da politiet vurderede, at der ikke var en kriminel hensigt.'

'Medarbejderen blev overgivet til lokale FedEx-folk. Flytrafikken i Lubbock lufthavn var ikke påvirket', lyder det i en officiel erklæring rådhuset i Lubbock.

I en mail til Fox34 skriver FedEx, at de samarbejder med de myndigheder, der undersøger sagen. Firmaet forsikrer samtidig, at hverken medarbejder eller lasten på noget tidspunkt var i fare.

Til gengæld var medarbejderen udhvilet.

12 kommentarer
Vis kommentarer