Postbudets utrolige hemmelighed: Derfor kom posten ikke frem

Posten forsvandt jævnligt i den italienske by Vicenza - nu er mysteriet løst

Politiet fandt 537 kilo post i garagen hos postbudet i Italien. (Foto: Politifoto)
Politiet fandt 537 kilo post i garagen hos postbudet i Italien. (Foto: Politifoto)

Der er en berømt film, der har titlen 'Postbudet ringer altid to gange. Men i den italienske by Vicenza passer det i hvert fald ikke på et enkelt postbud. Det skete nemlig ofte, at han slet ikke dukkede op med posten.

Politiet har nemlig på grund af et tip netop afsløret hele 573 kilo post, som et postbud havde lagt i sin garage. Det mere end et halv ton post havde hobet sig op i postbudets garage gennem hele 8 år, hvor den 56-årige mand med jævne mellemrum altså ikke delte al posten ud.

Det skriver flere medier heriblandt NBC News.

Gennem de sidste 8 år har det været lidt af et mysterium, hvorfor så meget post egentlig forsvandt sporløst, men nu er mysteriet altså opklaret.

Tip fra en genbrugsstation
Det skete, fordi politiet fik et tip om, at et postbud havde afleveret 25 kasser med gammel post på en genbrugsplads, hvor nogle ansatte anede uråd. Derfor kontaktede de politiet.

Blandt posten var der masser af regninger og opkrævninger samt bankpapirer og gamle telefonbøger. Der var også masser af politisk post fra regional-valget i 2010. Ifølge politiet er det den største beslaglagte mængde post nogen sinde i Italien.

 

 

 

71 kommentarer
Vis kommentarer