Posten er atter på vej ud i Odense-bydelen Vollsmose

Onsdag bliver der atter delt breve ud i Vollsmose, efter chikane fik postbude til at holde sig væk.

En kvindelig dyreredder fra Dyrenes Beskyttelse var den 27. marts kørt til Vollsmose for at hente en kat, der var kommet til skade - men blev overfaldet. Nu kører de ikke ud til området mere (Video: TV2/Fyn)

Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), er tilfreds med det møde, som han onsdag morgen har holdt med PostNord og Fyns Politi om postuddelingen i bydelen Vollsmose.

Trusler og chikane mod postbude førte mandag og tirsdag til, at posten ikke blev leveret. Men onsdag bliver der atter delt breve ud i bydelen, ligesom omdelingen af pakker starter igen torsdag.

- De lømler og banditter, der troede, at de skulle bestemme, hvornår posten skulle ud, må stikke piben ind, siger borgmesteren.

- Vi har sat foden hurtigt og hårdt ned og har genskabt en normal situation i forhold til postomdelingen, siger han.

Det var to hændelser i sidste uge, der fik selskabet til at holde sig væk fra bydelen. Her blev der blandt andet begået indbrud i en postbil, og to postbude blev truet og chikaneret.

Ifølge Peter Rahbæk Juel bunder sagen i, at "et lille mindretal, som forsøger at signalere, at det er dem, der bestemmer i visse dele af området".

- De gør det på yderst grovmotorisk og uacceptabel vis, og i disse tilfælde er det så gået ud over to PostNord-ansatte.

- Men når de skubber til os, så skubber vi til dem og viser, at vores fællesskab er større og stærkere end dem. Konkret i den her situation hjælper vi med at skabe tryghed for medarbejderne, hvor vi sikrer, at post og pakker kan komme ud igen.

På mødet blev der drøftet "tryghedsskabende tiltag" for postbudene i Vollsmose. Politiet oplyste tirsdag, at det blandt andet drejer sig om en hurtig linje til politiet.

Opdateres...

Fyns Politi vil undersøge sag om postbude, som føler sig utrygge ved at køre med post i Vollsmose. Blandt andet skulle postansatte være blevet bedt om at holde sig væk af folk, der holder øje med dem. Foto: Per Rasmussen Samfund - 13. jun. 2017 - kl. 11:03 Politi om PostNord-boykot i Vollsmose: Det er borgerne, der har det her land

Se også: PostNord dropper uddeling af post i Vollsmose: Medarbejdere bliver truet

178 kommentarer
Vis kommentarer