PostNord dropper uddeling af post i Vollsmose: Medarbejdere bliver truet

Transportministeren har mandag meddelt postordførerne på Christiansborg, at PostNord stoppet omdelingen af post i Vollsmose

Ved du noget? Tip os på mail til 1224@eb.dk eller sms til 1224 (alm. sms-takst)

Firmaet PostNord har med øjeblikkelig virkning valgt, at de ikke længere vil uddele post i Vollsmose i Odense.

Det bekræfter chefen for distribution hos PostNord Danmark, Michael Frölich, over for Ekstra Bladet.

- Vi har taget beslutningen her til formiddag, om at vi ikke uddeler post foreløbigt. Vi har oplevet længe, at der har været problemer med at uddele posten, men her i løbet af de sidste uge har vi haft to konkrete tilfælde, der gør, at vi nu ikke ønsker at uddele post i området, siger han.

Den ene episode skete i onsdags, hvor der var indbrud i en af PostNords biler i området, og hvor en omdeler verbalt blev truet, og den anden episode skete i fredags, hvor der blev taget fysisk fat i en anden omdeler.

- De bliver taget fat i ham, og der bliver råbt, at vi skal holde os væk fra området, og at de overvåger os, og ved hvornår vi kommer med posten. Og det har været meget rystende for vores medarbejdere, og derfor har vi valgt at tage denne beslutning, siger Michael Frölich.

Black Army visiterer bilister

Ingen post de næste to dage
Indtil videre vil posten ikke blive uddelt de næste to dage, og på onsdag vil kun modtage en seddel, om at ens pakke er kommet.

- Vi vil ikke være for længe i området, og derfor afleverer vi heller ikke pakkerne personligt. De får en lille seddel i deres postkasser om, at de kan hente den på posthuset, siger chefen og fortæller, at man på fredag vil tage stilling til, om man skal forlænge beslutningen om at undgå Vollsmose.

Han fortæller, at man i PostNord gennem en længere periode har haft problemer med området, og det har fyldt en del hos medarbejderne.

- Man kommer ikke derud som ny medarbejder. Det er nogle meget robuste, som vi sender derud, og vi arbejder også med, at hvis man ikke ønsker at køre i området, så slipper man også for det, siger Michael Frölich.

Se videoen: Her bliver kvindelig dyreredder overfaldet i Vollsmose

Komplet uacceptabelt
Transportministeren har mandag meddelt postordførerne på Christiansborg, at PostNord stoppet omdelingen af post i Vollsmose

Venstres trafikordfører, Kristian Pihl Lorentzen, kalder det uacceptabelt, at postbude ikke kan uddele deres post i området.

- Det er det glade og komplet uacceptabelt vanvid, at fredelige postbude ikke kan få lov til at løse deres opgave med omdeling af post i Vollsmose uden at blive truet og chikaneret. Nok er nok! Jeg forventer, at politiet reagerer prompte og resolut med de fornødne magtmidler, så ro og orden genoprettes. Vi kan ikke have områder i Danmark, hvor der hersker lovløshed og utryghed blandt borgere, skriver han på Facebook.

Dyreværn udsat for chikane
PostNord er langt fra de eneste, der ikke har ønsket at køre i Vollsmose. Også Dyrenes Beskyttelse har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at organisationen ikke længere kører ud til bydelen.

- Vi opfordrer folk, der henvender sig i tilfælde af, at der er et dyr i nød i Vollsmose, til selv at fragte dyret ud til en dyrlæge, og så overtager vi sagen derfra, sagde dyreværnschef Henrik Bucholdtz tilbage i april.