PostNord i ny brøler: Bud smider med pakkerne

En vågen borger filmede, da et pakkebud smed pakker på jorden i øsende regnvejr

Se buddets lemfældige omgang med folks pakker her. (Privatoptagelser)

PostNord er endnu engang kommet i kraftig modvind, efter et bud blev set tømme sin postbil på en temmelig lemfældig måde ved Aalborg Storcenter.

I stedet for at bære pakkerne fra varevognen og hen til pakkeboksen, kastede buddet de mange pakker direkte på jorden.

Charlotte og veninden befandt sig samtidig i Charlottes bil på parkeringspladsen overfor, og havde derfor frit udsyn til den bizarre pakkehåndtering.

Hun var hurtigt fremme med mobilen og optog videoen, du kan se øverst.

nationen Postnord afskaffer service: Skal køre 230 km for at tømme min postkasse

Chokeret kunde
- Vi blev begge ret chokeret og skuffet som kunder af PostNord; at han midt inde i byen med frit udsyn bare smed dem én for én. Hvilket også var tåbeligt, da det jo blev til dobbeltarbejde for ham selv, skriver hun til Ekstra Bladet.

Hos PostNord, der ejer distributionsfirmaet DPD, som buddet var på arbejde for, er man selvfølgelig rystet over optagelserne.

- Det er fuldstændig uacceptabelt, at en medarbejder behandler kundernes pakker på den måde. Kunderne har en forventning om, at vi passer godt på deres pakker, siger stabschef for distribution i PostNord i Danmark, Helle Nielsen.

PostNord reagerede derfor så snart, de blev bekendt med buddets adfærd.

- Medarbejderen var samme dag til tjenstlig samtale, siger Helle Nielsen, der ikke har yderligere kommentarer til den konkrete sag.

Jens forstår ikke, at postbudet kan tage fejl. Det er Jens postkasse til højre - og naboens til venstre. nationen Øv Postnord: Jens fik brev fra kirken om fars begravelse én dag for sent

Bløde pakker
Derfor er det også uvist, hvad der efterfølgende er sket med det tirsdagstrætte bud.

PostNord forsikrer over for Ekstra Bladet, at de efter den uheldige episode allerede har skærpet dets pakkehåndtering over for deres ansatte.

- For at absolut ingen skal være i tvivl om, at vi selvfølgelig passer godt på pakkerne, har vi i hele landet indskærpet reglerne på morgenmøder og i skriftlige opslag.

Ifølge stabschefen er der dog ikke sket nogen skade på indholdet i pakkerne.

- De pakker, man ser på videoen, er bløde tøjpakker, men det ændrer ikke på, at det er uacceptabelt at behandle dem på den måde, og hvis man har en pakke, der er gået itu, skal man som altid tage fat i vores kundeservice.

Samfund Dårlig dag på ruten: Ups - der røg pakken

247 kommentarer
Vis kommentarer