'Prankster' valgte det forkerte offer

En såkaldt 'prankster' valgte på alle måder det helt forkerte offer, da han for nylig skulle skræmme folk på gaden. Se det nedenfor

'Prankster' valgte det forkerte offer

Se videoen her

Vladimir Tzapaev har gjort det til en dille at iklæde sig kostumer, forskrække folk på gaden og filme det hele til sin YouTube-kanal.

For nylig fik han dog fat i det helt forkerte offer, og russiske Vladimir tænker sig formentlig en ekstra gang om, før han laver sjov med folk igen.

Ville lave prank-video: Truede med 'bombe' i lufthavnen

På videoen ovenfor kan man se, hvordan han forklædt som zombie pludselig går hen mod en ung mand på en mørk og øde gade. Episoden er filmet i det vestlige Rusland omkring klokken 10 om aftenen. Med forventning om at den unge mand vil fare sammen i chok, tog episoden derfor en noget uventet drejning, da han pludselig går voldsomt til angreb på Vladimir.

TV: Kører spøgelset ned: Denne bilist kan ikke tage en spøg

Den unge mand slår ham hurtigt i jorden, hvorefter han hiver en pistol frem og skyder den rædselslagne Vladimir i benet.

Heldigt for Vladimir var det blot en luftpistol, så han slap blot med nogle knubs og et kæmpemæssigt chok.

- Da jeg så pistolen, tænkte jeg, at det var slut. Heldigvis viste det sig at være en luftpistol, siger han.

Hans ben kom ikke noget alvorligt til, og han har opgivet at melde episoden til politiet, efter som han godt ved, at han selv er ude om den uheldige episode.

Se den i klippet ovenfor.