Prince fik skåret munden op - af knust flaske

Nu raser hundens ejer mod mennesker der smider glasskår i naturen

Svenske Linda Gegerfelt fik et chok, da hun for nylig luftede hunden Prince nær hjemmet i Västervik.

- Han elsker at samle ting op fra jorden og så aflevere dem til mig. Så kaster jeg dem til ham igen. Det er en sjov leg, forklarer Linda Gegerfelt til svenske Aftonbladet.

Det er en leg, som de fleste hundeejere kan nikke genkendende til. Men denne gang gik det galt:

- Han bed i noget på jorden og frøs derefter fuldstændig. Jeg kunne se at der løb blod ud af hans mund og blev meget bange, forklarer hundejeren til Aftonbladet.

Linda Gegerfelt hastede hjem og ringede til dyrlægen. Over telefonen hjalp han hende med at få stoppet blødningen:

- Han sagde at Prince havde været utrolig heldig. Det kunne nemt være gået helt galt, forklarer Linda Gegerfelt, der herefter skrev et harmdirrende indlæg på Facebook, hvor hun rasede over mennesker, der smider glasskår i naturen:

'Til alle jer forbandede idioter, der smider glasskår på asfalten, græsset eller på marken. Prince løb hen og bed i dette glasskår som lå i græsset ved fodboldbanen og sådan ser han ud nu! Når det er så forbandet svært for jer at finde en skraldespand, så burde i ikke forlade jeres hjem!!!!'.

En anden hund har optagede sindene på Facebook i den forløbne uge. Flere tusinde har fulgt med i hunden Vincents kamp for at få et normalt liv - nu er den snart klar til at blive adopteret.

29 kommentarer
Vis kommentarer