Profet advarer: Jorden går under om få uger

21. september bliver vores sidste dag på jorden, hvis man skal tro profeten Efrain Rodriguez, der ligefrem har advaret NASA om den asteroide, han mener vil ramme jorden

Den selvudnævnte profet Efrain Rodriguez mener, at vores dage på jorden snart er talte. (Foto: AP)
Den selvudnævnte profet Efrain Rodriguez mener, at vores dage på jorden snart er talte. (Foto: AP)

Fire uger.

Så lang tid har vi tilbage at leve i, hvis man skal tro den selvudnævnte profekt Efrain Rodriguez. Asteoriden skulle eftersigende være over fire kilometer bred og vil ramme Puerto Rico.

Efrain Rodriguez er så nervøs for dommedagsprofetien, som han har fået i en åbenbaring, at han har videregivet sin advarsel til NASA. Han mener, at asteoriden vil resultere i intet mindre end 12 jordskælv, som vil ødelægge jorden. Det skriver The Mirror.

Præst advarer: Solformørkelsen kan blive jordens undergang

NASA har efterfølgende fået så mange henvendelser fra nervøse borgere, der har hørt Rodriguez' profeti, at de har måtte tage afstand fra den:

- Der er intet eksisterende eller videnskabeligt bevis på, at en asteoride eller noget andet himmellegeme er i en bane, som vil få indflydelse på jorden på disse dage. Faktisk er der ingen risiko for, at et eneste kendt himmellegeme vil ramme vores planet det næste århundrede, siger Paul Chodas fra NASA.

Forskere advarer: Vi nærmer os dommedag