Annonce:
Annonce:

Pung blev fundet på natklub efter 30 års glemsel: Nu er den mystiske ejer fundet

Flere britiske medier har gennem et par dage eftersøgt den mystiske ejer - men nu står hun frem

Her kan se Elizabeth Sarah Dales hævekort fra Midland Bank med et billede af, hvordan hun så ud dengang. (Foto: SWNS)
Her kan se Elizabeth Sarah Dales hævekort fra Midland Bank med et billede af, hvordan hun så ud dengang. (Foto: SWNS)
Annonce:
Følg Samfund

I sidste uge blev der under renovering og rengøring af natklubben og musikstedet O2 Ritz i Manchester fundet en gammel brun læderpung bag en radiator. Og da natklubbens ejere åbnende pungen, var det lige som at træde tilbage i en tids-lomme fra 1980' erne. I pungen fandt man nemlig et hævekort med billede af en ganske ung kvinde fra Midland Bank, en bank som ikke længere eksisterer. Og i pungen fandt man også et biblioteks-kort og et museums-kort samt 12 pence. På hævekortet kunne man se, at pungen tilhørte en kvinde ved navn Elisabeth Sarah Dale. Og man fandt også frem til, at kvinden har været ca. 18-19 år gammel dengang hun mistede pungen, og at hun også dengang  havde boet i byen Thelwall i det nordlige England.

Annonce:

Natklub-ejeren Chris Mann blev hurtigt besat af at finde frem til pungens ejer, og begyndte at efterlyse hende på de sociale medier. Flere store britiske medier, heriblandt Daily Mail, Mirror og The Sun fattede også interesse for sagen og begyndte at efterlyse den mystiske kvinde, der for 30 år siden havde tabt sin pung i natklubben.

Både de britiske aviser og de sociale medier svømmede over med tips omkring, hvem den mystiske ejer af pungen kunne være. Læserne taggede deres venner, familie og bekendte for at komme frem til en løsning på gåden. Mange gav også udtryk for, at hun aldrig nogensinde ville blive fundet.

Men så kom der pludselig et gennembrud i sagen. Daily Mail offentliggjorde nemlig i går i en artikel, at de havde fundet frem til den mystiske kvinde, der nu stod frem og berettede om den specielle aften for 30 år siden.

- Jeg vil have mine 12 pence tilbage, siger Sarah Dale med et smil til Daily Mail om de 12 pence man fandt i pungen, der svarer til et beløb mindre end en dansk krone.

(artiklen fortsætter under billedet)

Sådan ser den i dag 51-årige Elizabeth Sarah Dale ud i dag. Hun arbejder som advokat. (Foto: Linkedin)
Sådan ser den i dag 51-årige Elizabeth Sarah Dale ud i dag. Hun arbejder som advokat. (Foto: Linkedin)
 

Ifølge Daily Mail bor Sarah Dale i dag i det sydlige London mere end 300 kilometer fra Manchester. Hun er 51 år gammel og arbejder som statsansat advokat.

Annonce:

Sarah Dale fortæller, at hun dengang studerede jura og levede for ca. 10 pund om ugen. I dag svarer 10 pund til 83 kroner. Men kursen på pundet er siden hen faldet, og dengang var købekraften for 10 pund noget større.

- Det overrasker mig ikke, at der kun blev fundet 12 pence i pungen. Jeg var en fattig studerende på det tidspunkt. Det var et hård budget, jeg havde dengang, forklarer Sarah Dale, der dog ind i mellem alligevel tog på natklubben 02 Ritz for at høre musik og danse og drikke billigt øl.

Sarah Dale fandt selv ud af, at hun var efterlyst i forbindelse med sin pung, da flere af hendes venner kontaktede hende, fordi de havde læst historien i medierne og set ungdomsbilledet af Sarah Dale på hævekortet fra Midland Bank.

Kendte bands
Historien har rørt mange mennesker i England, fordi den nærmest er som en lille tidsrejse. Som en yderligere historisk detalje kan det nævnes, at natklubben 02 Ritz er det sted, hvor bandet The Smiths spillede deres allerførste koncert. Andre kendte bands som Arctic Monkey, The Stone Roses og Snow Patrol har også spillet på natklubben.

Her er den populære natklub '02 Ritz' i Manchesther, hvor flere kendte bands har spillet. (Foto: SWNS)
Her er den populære natklub '02 Ritz' i Manchesther, hvor flere kendte bands har spillet. (Foto: SWNS)
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: