Putin og ung mand i tåkrummende duet

Den russiske præsident Vladimir Putin besøgte onsdag et universitet, hvor han endte i en akavet duet med en ung studerende

Den magtfulde præsident kunne teksten bedre end de andre tilstedeværende. Så han sang for. Video: AP

Musikhistorien er præget af storslåede duetter, der er blevet sunget direkte ind i vores hjerter af stjernerne. Paul McCartney og Michael Jackson har gjort det, George Michael og Elton John har gjort det, og mange andre store stjerner har gjort det.

Og nu prøver den russiske præsident at følge stjernernes eksempel.

Se også: En knytnæve til familien: Rusland vil gøre hustruvold lovligt

Vladimir Putin besøgte onsdag det russiske universitet Moscow State University på en mærkedag for studerende i Rusland. Her bad rektor en studerende om at spille en sang på sin guitar. Sangen hedder '14 minutes to the start' og er en fejring af den første bemandede tur ud i rummet - en tur der var russisk.

Det skriver AP.

Da den russiske præsident opdagede, at ikke alle kunne synge med på sangen, tog han selv affære. Han greb mikrofonen og sang en duet med guitaristen. Og at dømme ud fra videoen i toppen var det en smule akavet. Putin selv ser lidt skeptisk ud, mens en yngre fyr ved hans side muntert begynder at klappe i takt.

Se også: Trump til grin: Kinesere sender en million falske tweets ud

Universitetet er et af Ruslands mest prestigiøse og dyre, og årligt fejrer de mærkedagen, der går helt tilbage til universitetets grundlægggelse i 1755.

22 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere