Putin snupper selfie med kronprinsesse Mary: Hvor er hun sød

17-årig gymnasie-elev fik sjælden selfie med kronprinsessen, som pænt spurgte om hun skulle stå stille, så fotografiet kunne blive helt skarpt

Mykyta Putin med selfien af kronprinsesse Mary. Foto: Jes Harder Waldemar
Mykyta Putin med selfien af kronprinsesse Mary. Foto: Jes Harder Waldemar
Følg Samfund

Thorning fik sin selfie med præsident Obama.

Og nu har Putin fået sin selfie med Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary.

Den 17-årige gymnasieelev Mykyta Putin fra Tørring var nemlig forleden på besøg i Den Gamle By i Aarhus, da kronprinsessen pludselig dukkede op på de toppede brosten.

- Jeg var på besøg i byen sammen med mine klassekammerater fra Tørring Gymnasium. Vi vidste ikke, at Mary også var på besøg. Men pludselig fik vi at vide, at hun ville komme forbi. Så vi stod lidt og ventede på hende. Så kom hun sammen med nogle af de andre andre fra museet, fortæller Putin til Ekstra Bladet.

'Mary: Skal jeg stå stille?'
Putin tog i første omgang et fotografi af den spadserende Mary i hel figur. Men han var ikke helt tilfreds med resultatet.

Putins selfie med hjælpsomme Mary.
Putins selfie med hjælpsomme Mary.
 

- Jeg sagde 'ahh' og så spurgte Mary, om jeg havde fået et dårligt billede. Det svarede jeg ja til. Så spurgte hun, om hun skulle stå stille. Det ville jeg jo gerne have. Jeg gik tættere på. Til sidst  tog jeg chancen og spurgte, om jeg ikke måtte tage en selfie af os. Og det måtte jeg godt, griner den 17-årige gymnasieknægt.

Til  kammeraternes store fornøjelse stillede Mary op, mens Putin fotograferede i strakt arm. Og denne gang var Putin så godt tilfreds med det fotografiske resultat, at Mary kunne få lov til at fortsætte rundvisningen med sit følge af museumsfolk.

Hun er sød
- Hun er virkelig sød. Hun er måske ikke vant til, at folk direkte spørger hende om en selfie. Måske bemærkede hun min accent. Bagefter kom jeg til at tænke på, om jeg skulle have talt engelsk til hende.

Mykyta Putin kommer fra Ukraine og er af russisk afstamning. Han har de sidste tre år boet i Danmark og går i 1. G på Tørring Gymnasium.

Kronprinsessen var i Den Gamle By for at indvie en smykkesamling. Putin var på studietur med sin gymnasie-klasse.

Han har endnu ikke lagt den sjældne selfie op på sin Facebook-profil.

- Det er slet ikke nødvendigt. Alle mine venner har hørt om episoden, griner en veltilfreds Putin.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+