Rachel bliver mobbet for sin lille ring: Se hendes geniale svar

Rachel Pedersen er træt af, at folk kritiserer den forlovelsesring, hun har fået af sin elskede Poul

Det er ikke alle, der er lige imponerede over den ring, Poul Pedersen har købt til sin kone Rachel. For hende fortæller den en sand kærlighedshistorie. (Foto: Privat)
Det er ikke alle, der er lige imponerede over den ring, Poul Pedersen har købt til sin kone Rachel. For hende fortæller den en sand kærlighedshistorie. (Foto: Privat)

’Du kan jo tage en større ring på til vigtige begivenheder, så folk ikke tror, du ikke har succes’.

Sådan lyder en af de mange akavede kommentarer, Rachel Pedersen fra den amerikanske stat Minnesota har fået, når folk har set den ikke så størrelsesmæssigt imponerende ring, hun har siddende på fingeren. Men:

’Vent lige lidt…. Siden hvornår er størrelsen på nogens ring blevet en indikation på succes?’ spørger den forargede 27-årige kvinde i et Facebook-opslag, som har fået over 180.000 ’reaktioner’ og næsten 50.000 delinger.

For Rachel Pedersen er ringen nemlig langt mere end et status-symbol. For hende repræsenterer den en fantastisk kærlighedshistorie. Den minder hende om, hvordan hun og manden Poul mødtes og forelskede sig på én og samme aften på en amerikansk diner. Hun var single-mor, han arbejdede som vinduespudser.

’Vi kunne ikke lade være med at drømme om vores fremtid, var så spændte på at få et barn, købe et hus, og falde i søvn sammen hver nat. Vi kunne ikke vente på vores fremtid. Så det gjorde vi ikke’, skriver Rachel Pedersen på Facebook.

Poul og Rachel Pedersen ’stak af’ for at blive gift 13 dage efter deres første møde. Hun skriver, at hun end ikke havde skænket ringen en tanke, men at han havde tømt sin sparsomme opsparingskonto for at få råd til at give hende den som et lille symbol på sin kærlighed.

’Jeg siger lille, fordi den blegner i sammenligning med hvor stor hans kærlighed er, selv nu, efter flere års ægteskab’

’Det, mine venner, er hvad jeg kalder succes’, skriver Rachel Pedersen.

Selvom Rachel Pedersens rørende svar på de uforskammede ring-kommentarer blev lagt på Facebook i februar, er det først for nylig, at det har taget det sociale medie med storm. I kommentarerne ses det tydeligt, at især kvinder verden over er blevet inspireret af den 27-åriges smukke kærlighedshistorie.

’Det er så sandt!!! Jeg går stadig med det sæt, jeg fik på min bryllupsdag for 18 år siden og jeg elsker det stadig og ville aldrig skifte det ud med noget andet’, lyder en af de mange kommentarer.

Bobby var så stolt af sin hårdtarbejdende kone, at han ville dele det med resten af verden. Hans rørende Facebook-opdatering gik meget hurtigt viralt.

19 kommentarer
Vis kommentarer