Racistisk vej-vrede: Kvinde gik verbalt amok på amerikansk soldat

- Rejs tilbage til fucking Kina din grimme kineser, skriger den vrede kvinde ud af vinduet i sin bil - se den racistiske video her

Kvinden laver sine øjne smalle med sine fingre og skriger ud af vinduet: Rejs tilbage til fucking Kina din grimme kineser. (foto: Privat/Facebook)
Kvinden laver sine øjne smalle med sine fingre og skriger ud af vinduet: Rejs tilbage til fucking Kina din grimme kineser. (foto: Privat/Facebook)

En kvinde er blevet fanget på video, mens hun fra sin bil kalder en amerikansk veteran af koreansk afstamning for en 'grim kineser'. Episoden fandt sted den 21. maj i Fremont i Californien, da James Ahn kørte i sin bil sammen med en god ven. James Ahn beskriver selv episoden som racistisk chikane.

Det skriver flere medier heriblandt Newsweek, New York Post og Huffington Post

I et opslag på facebook har James Ahn lagt en video ud af kvindens racistiske vej-vrede. Her forklarer James Ahn, at kvinden begyndte at råbe ad ham, fordi han åbenbart - ifølge kvinden - ikke kørte hurtigt nok. James Ahn fulgte imidlertid færdselsreglerne og kørte med en hastighed på 35 miles i timen svarende til en hastighed på 56 kilometer i timen.

(artiklen fortsætter under facebook-opslaget)

Det var åbenbart for langsomt ifølge kvinden, der meget gerne ville overhale ham. Og da hun passerede James Ahns bil begyndte hans ven at filme kvindens racistiske udråb.

Kvinden rullede sit vindue i bilen ned og skreg: - Rejs tilbage til Kina. Skrid ud af mit land.

Herefter tog kvinden sine fingre op til sine øjne og gjorde dem smalle og råbte:

- Det her er ikke dit fucking land. Det er mit land. Det her er ikke Kina. Oh my God. Grimme kineser. Rejs tilbage til fucking Kina din grimme kineser.

Forbrydelse eller ej
- Jeg fandt senere ud af, at den her episode mere var et udtryk for en had-forbrydelse end det var normal vej-vrede.

Politiet i Fremont har bekræftet episoden i en udtalelse til Newsweek, hvor de dog udtaler, at der ikke er tale om en forbrydelse.

- Uheldigvis er kommentarerne og grimasserne, som kvinden kom med i forbindelse med episoden ikke en forbrydelse. Kommentarerne er dog meget ufølsomme og sårende, og de reflekterer på ingen måde samfundet her i Fremont, forklarede politiets talsmand Geneva Bosques.

Både James Ahn og kvinden kontaktede begge politiet i forbindelse med episoden. Kvinden har forklaret, at det faktisk var Ahn, der startede det hele ved at råbe, at hun skulle rejse tilbage til sit land.

Det benægter James Ahn.

Kvinden syntes, at det hele gik lidt for langsomt. (Foto: Privatoptagelser)
Kvinden syntes, at det hele gik lidt for langsomt. (Foto: Privatoptagelser)
 

 

 

 

1 af 2 Kvinden syntes, at det hele gik lidt for langsomt. (Foto: Privatoptagelser)
2 af 2 Kvinden laver sine øjne smalle med sine fingre og skriger ud af vinduet: Rejs tilbage til fucking Kina din grimme kineser. (foto: Privat/Facebook)
59 kommentarer
Vis kommentarer