Annonce:
Annonce:

Radikal politiker: Chokeret over man stiller spørgsmålstegn ved Tulles troværdighed

DR-dokumentaren om det lesbiske par, som i 2014 angiveligt blev chikaneret, sætter nu spørgsmålstegn ved hovedpersonens troværdighed. Anne Marie Geisler Andersen fra  Radikale Venstre er rystet

Annonce:
Følg Samfund

Kender du til noget i Mariager-sagen, som du synes vi skal kigge på? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Mandag blev DR-dokumentaren 'Løgn eller chikane i Mariager' sendt, som sår tvivl om, hvorvidt Tulle Krøyer og hendes familie var blevet chikaneret tilbage i efteråret 2014, eller om hele sagen er bygget på en løgn.

Historien hænger ikke sammen
I forbindelse med chikanen af det lesbiske par, organiserede flere af Mariagers borgere en demonstration med formålet at skabe tolerence. Her var Anne Marie Geisler Andersen, tidligere medlem af Folketinget for Radikale, involveret, da det kom frem, at det lesbiske par angiveligt var blevet chikaneret på grund af deres seksualitet.

Efter at have set den omtalte DR-dokumentar, er Anne Marie Geisler Andersen rystet:

Annonce:

- Jeg vil ikke kommentere på, hvad der er sandt eller falsk, men jeg blev chokeret over, at man stillede spørgsmålstegn ved hovedpersonens troværdighed.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

 

Tilbage i 2014 bakkede Anne Marie Geisler Andersen op om Tulle Krøyer i god tro, fordi hun selv taler for mangfoldighed og tolerence. Men nu bliver der stillet spørgsmålstegn ved, om Tulles anklager var sande.

- Nu har vi fået historien fra en anden side, men jeg synes, at der er mange ting, der ikke hænger sammen. Det giver stof til eftertanke, hvis der er en grund til at stille spørgsmålstegn ved Tulles troværdighed, siger Anne Marie Geisler Andersen til Ekstra Bladet.

Lesbisk mor om DR-dokumentar: De er mikrofonholdere

Annonce:

Sigtedes børn græder
Carsten Anhøj som blev sigtet i sagen står frem og fortæller til DR, hvilken påvirkning den over et år lange sigtelse har påvirket hans familie. Han blev tilbage i 2014 anholdt for tre tilfælde af hærværk, som han angiveligt skulle have begået over for Tulle Krøyer og hendes familie. Sagen blev dog droppet i mangel på beviser, men han er nu sigtet i sagen. Carsten Anhøj siger i DR-dokumentaren:

- Hun (hans datter, red.) har svært ved at sove og græder en del. Det er jo nok det, der har været aller hårdest for os begge to - det der med at se, hvordan det påvirker vores børn.

Sigtet for homo-chikane: Sig sandheden, Tulle

Og det er især tvivlen om sagens sigtede kan bekymre Anne Marie Geisler Andersen:

- Jeg har det dårligt med, at der sidder en mand sigtet så længe. Især med den store omtale sagen har haft, må det have været svært at komme videre for familien. Og jeg har ondt af dem, hvis det viser sig, at han er uskyldig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: