Radiovært havde stærke smerter under live-udsendelse: Blev reddet af lytter

En lytter kunne genkende de symptomer, radiovært Christian Stübinger klagede over, mens han sendte live. Det reddede formentlig hans liv

Midt i en live-udsendelse for kanalen Radio Energy Hamburg fik værten Cristian Stübinger pludselig stærke smerter i maven. Lytterne kunne derfor følge med, mens han beskrev smerterne, som han selv gættede på var en form for madforgiftning, fordi han et par dage tidligere havde haft voldsomme mavekramper. Det skriver tyske Bild.

Midt i et krampeanfald blev det så slemt, at Christian Stübingers puls begyndte at stige, og det fik lytteren ’Felek’ til at ringe ind til studiet.

’Felek’ er social- og sundhedshjælper, og bad den smerteplagede vært om at om at lægge sig ned på ryggen og trykke sig selv hårdt lige under navlen, mens han bøjede knæet.

- Det gør virkelig ondt, lød det fra Christian Stübinger, mens resten af lytterne stadig kunne følge med live.

’Felek’s mistanke var dermed bekræftet, og hun opfordrede værten til at skynde sig til læge. Det gjorde han, og blev meget hurtigt sendt videre til hospitalet, hvor det, præcis som den handlekraftige lytter havde forudset, hurtigt blev konstateret, at Christian Stübinger havde blindtarmsbetændelse.

Hvis en blindtarmsbetændelse ikke bliver behandlet i tide, kan blindtarmen sprænge, hvilket er livsfarligt.

Efter en akut operation opdaterede radioværten sin Facebook-profil med beskeden ’Live-Diagnose i radioen. Show afbrudt. Opereret. Sikke en dag’. 

Kylie Armstrong delte for nylig et billede af sit ene bryst på Facebook. Det var der en god grund til.

Også 44-årige Kurt har brugt de sociale medier til at dele et billede af sin krop - til skræk og advarsel for andre mænd.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere