Rahelas video går Danmark rundt: - Folk gik helt amok og klappede ad mig

Rahela Tudor er rørt over de overvældende reaktioner på en video, hun viste frem på sit gymnasium

17-årige Rahela Tudors sociale eksperiment er blevet delt over 400 gange siden hun lagde det på Facebook. Video: Rahela Tudor/Facebook

17-årige Rahela Tudor elsker mennesker. Det, fortæller hun, var grunden, da hun besluttede sig for at lave et lille socialt eksperiment med eleverne på Egedal Gymnasium, hvor hun selv går i 2.g.

Inspirationen har hun fundet hos en Youtuber ved navn Shea, og tanken med det lille projekt var at vise, at alle mennesker er smukke.

- Jeg gør det, fordi jeg elsker at se folk blive rørt og glade. Jeg håber, at folk, der ser den, vil afspejle sig i den og føle budskabet om, at vi er forskellige, men at alle er smukke, siger Rahela Tudor til Ekstra Bladet.

I videoen har den 17-årige gymnasie-elev filmet en række medstuderende, og fortæller dem, at hun nu vil indvie dem i, hvad projektet handler om. Herefter fortæller hun dem, at hun tager billeder af det, hun synes er smukt. Og det synes hun, at vedkommende er.

Elevernes reaktioner, som du kan se i videoen over artiklen, taler for sig selv. Men selvom hun havde en klar idé med sit projekt, havde Rahela Tudor ikke troet, at resultatet ville blive, som det blev.

- Jeg var faktisk helt vildt overrasket over, hvor rørende  den var. Jeg viste den for resten af gymnasiet, og folk gik bare helt amok og klappede ad mig. Jeg blev helt overvældet og begyndte faktisk at græde, da jeg kom op i klassen, siger Rahela Tudor til Ekstra Bladet.

Sig noget sødt
Efter, at hun lagde sin video op på sin Facebook-side, har den unge sjællænder også fået en masse positiv respons fra fremmede, som skrev til hendes indbakke.

- Jeg har fået utallige beskedanmodninger fra folk, jeg ikke kender. De skriver ting som ’respekt!’ og ’bliv ved med det’. Jeg kan næsten ikke håndtere det. Jeg er vist dårlig til selv at tage imod komplimenter, griner Rahela Tudor, der har et råd til folk, som måske kan hjælpe med at sprede det smukke budskab.

- Jeg er en person, der altid snakker med alle, og giver mange komplimenter, også selvom de ikke har det dårligt. Det er sådan en vane i dagligdagen, hvor man lige husker at sige noget sødt til en anden. Bare et eller andet sødt. Den her video viser jo, hvad det gør ved folk at få så mange komplimenter.

14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere