Rapper sprang i vandet for at redde sin baby

Det var rapperen Livid fra hiphop-bandet Kalibers datter, der i går faldt i havnen ved Islands Brygge

Fotos: Morten Langkilde og Lars Just (indsat)
Fotos: Morten Langkilde og Lars Just (indsat)

En meget lettet forældrepar kan i dag kysse deres baby - 11 uger gamle Maya Mi, ekstra mange gange. Tirsdag eftermiddag faldt den lille pige i vandet ved Islands Brygge i København, og det kunne have endt fatalt, ifølge pigens far Jesper Helles - også kendt som rapperen Livid.

- Der var så mange ting, der kunne være endt som en katastrofe. Hvis hun var faldet ud af barnevognen, er jeg ikke sikker på, at vi kunne have fundet hende i det dybe vand, der var meget plumret af alger. Så det er noget af et mirakel, og vi er så taknemmelige for al den hjælp, vi fik bagefter, og vi vil gerne takke alle for det hele, siger Jesper Helles til BT, hvor hans kæreste Rikke Bjerge er journalist.

Episoden fandt sted på Islands Brygge tirsdag eftermiddag. (Foto: Google Maps) Krimi Drama: Far reddede sin baby fra at drukne

Jespers Helles tøvede nemlig ikke et øjeblik, da barnevognen røg i det kolde vand.

- Jeg havde lige været til fitness og Rikke havde besøgt sin søster, og vi skulle mødes ved gangbroen på Islands Brygge. Vi havde ikke set hinanden hele dagen og gav hinanden et stort kram. Og mens vi stod og kyssede, hørte vi pludselig et plask, hvorefter vi vendte os om og så, at barnevognen var væk.

Moderen havde ikke fået slået barnevognens bremser til, og vinden havde fået fat i barnevognen, der trillede flere meter, før den røg ud over kanten.

- Rikke råbte helt vildt, og ude fra barnevognen kunne jeg høre Maya Mi skrige det mest hjerteskærende skrig, som jeg aldrig vil glemme, siger han.

Jesper Helles fik lynhurtigt reddet sin datter ud af barnevognen og op på kajen i sikkerhed. Masser af folk, der befandt sig på havnefronten hjalp parret med jakker og tæpper - og en dame sprang i og fik reddet barnevognen op.

Også politi og reddere kom til stedet ret hurtigt, men kunne konstatere, at den lille pige var sluppet helt uden men. 

64 kommentarer
Vis kommentarer