Rasende kvinde sender advarselsbrev til mands elskerinde

En kvinde blev så rasende over sin mands utroskab, at hun besluttede sig for at sende elskerinden et brev for at advare hende imod sin utro mand

Mandens utroskab gjorde kvinde så sur, at hun valgte at give elskerinden et par dyrebare råd med på vejen. (Foto: Polfoto/Arkiv)
Mandens utroskab gjorde kvinde så sur, at hun valgte at give elskerinden et par dyrebare råd med på vejen. (Foto: Polfoto/Arkiv)
Følg Samfund

- Du kommer ikke til at bo i mit fine hus, for det bliver solgt. Og han har højst sandsynligt ikke nævnt min studiegæld... men den splitter vi også! Så gæt engang, hvad der er tilbage til dig???

Sådan skriver en rasende kvinde til sin mands elskerinde, efter hun opdagede, at manden havde en affære, skriver Mirror.

Opdagelsen gjorde hende så sur, at hun valgte at skrive et brev til elskerinden for at advare hende imod hendes 'snylter' af en mand.

Her får mand den ultimative hævn over utro kæreste

- Mit råd: Lad være med at gifte dig med ham. Hvis du gør, så er halvdelen af dine ting hans. Han vil bruge dig helt op, han er en selvglad elsker, han er afhængig af at bruge penge, og der er sandsynlighed for, at han får et alkoholproblem igen, lyder det blandt andet i brevet.

- Hans økonomiske beslutninger vil få dig til at gå konkurs (Han har allerede gjort det to gange). Hans familie vil hade dig (de er underlige, vent og se) og så har han en tendens til at gøre utrolig dumme ting, der får DIG i problemer, lyder det endvidere.

Fandt hendes BH
Hustruen fik kendskab til mandens lidt for lumre forhold til elskerinden, efter hun havde været på et længerevarende besøg hos sin syge mor.

Da hun kom hjem igen, havde den anden kvinde efterladt ting og sager i parrets fælles hjem.

- Du har glemt noget tøj her. Det smed jeg ud. Du har også glemt en BH. Du er en størrelse 36B. Jeg er en 34C.

Kvinde taber sig 107 kilo efter brud med fetish-kæreste

Derudover havde hustruen også fundet en brugt mascara på bagsædet af mandens bil, og parrets skabe var fyldt med madvarer, som hun påstår hendes mand ikke har spist i flere år.

I brevet beskriver hun desuden, hvordan hendes mand er en 'selvglad elsker', som bruger for mange penge, og at skilsmissen vil efterlade ham i økonomiske problemer.

'Du får, hvad du fortjener'
På trods af de mange advarsler om manden, har kvinden bag brevet dog ikke ondt af elskerinden.

- Da du har sex med min mand, må du være klar over, at jeg stadig er inde i billedet (mine ting er overalt i huset), ellers må du være vanvittig dum, så måske du fortjener ham.

- I har ødelagt mit liv og stjålet dét, jeg har brugt 15 år på at opbygge med ham. Ødelagt min identitet. Jeg ville ønske, jeg kunne sige 'jeg ønsker dig det bedste', men det er nærmere 'jeg tror, du er på vej til at få, hvad du fortjener', skriver den frustrerede hustru i slutningen af brevet.

Kvinde slår op med sin utro mand med kæmpe motorvejsskilt

- Held og lykke med ham! Emballagen er skadet, og dét, der er indeni, er også temmelig brugt, afsluttes brevet med.

Kvinden lagde brevet op på den populære hjemmeside Craigslist den 28 november, men det er sidenhen blevet taget ned igen.

Du kan dog læse hele brevet til elskerinden nederst på denne side.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time