Rasende mand tager vild hævn over utro kone

Manden, hvis kone har forladt ham for en anden, har taget hævn på en kreativ måde, så han selv kan komme videre

Manden, hvis kone var ham utro, satte alle hendes ting til salg på Ebay. Foto: Privatfoto
Manden, hvis kone var ham utro, satte alle hendes ting til salg på Ebay. Foto: Privatfoto

Husker du Sys Bjerres sang om, hvordan hun spreder sin kærestes ejendele rundt omkring i København, fordi han har været sammen med Malene? Nogle gange virker hævn åbenbart, og i denne mands tilfælde skal hævnen over sin kones utroskab ikke kun gøre ondt på konen - den skal også hjælpe ham med at komme videre.

Daily Mail har talt med manden, der har taget hævn over sin ekskone - på Ebay. Han har ønsket at forblive anonym, men fortæller, hvordan han har sat alle hendes ejendele til salg, efter hun var ham utro med sin personlige træner.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Billede af annoncen på Ebay. Foto: Privatfoto
Billede af annoncen på Ebay. Foto: Privatfoto
 

Nu kan du blandt andet købe ekskonens garderobe på Ebay, som manden beskriver som: 'Alle min utro, luder ekskones ejendele. Jeg er ligeglad.'

Men den gik alligevel ikke på Ebay, som fjernede annoncen, da der blev bandet for meget deri. Men den rasende mand lover, at tingene kommer op på siden igen - ellers brænder han dem.

Og det er ikke kun ekskonens tøj, der er blevet sat til salg på hjemmesiden. Han sælger også hendes bil, hvor han ligeledes gør opmærksom på, hvem bilen tilhørte, hvad hun har gjort, og hvem hun har forladt ham for.

Desuden sælger han bilen med den fængende tekst: 'Et stykke lort', og i forlængelse af det står der: 'Jeg hader den her bil næsten lige så meget, som jeg hader min ekskone, som jeg købte bilen til, og for at være ærlig, så kunne hun slet ikke lide den, så hun tog min bil, da hun forlod mig.'

(Artiklen fortsætter under billedet)

Billede af annoncen på Ebay. Foto: Privatfoto
Billede af annoncen på Ebay. Foto: Privatfoto
 

Formålet med alt dette er for det første at få hævn over konen, der forlod ham, og knuste hans hjerte. Men pengene, som den ulykkelige mand tjener på konens ejendele, skal gå til en kæmpe fest, der skal hjælpe ham med at komme sig over bruddet med konen.

- Jeg har fået mange positive henvendelser på baggrund af annoncerne, og der er endda en, der har skrevet, at han vil sende mig en flaske whisky, fortæller den anonyme mand til Daily Mail.

Der er mange måder at få hævn over en utro kæreste, og flere af dem har fundet vejen til internettet. Sidste år fik en mand den ultimative hævn over sin utro kæreste, da han lod som om, at han ville fri til hende - men det endte helt anderledes.

24 kommentarer
Vis kommentarer