Rasende mor: Kødædende forældre tvinger børn til at dræbe dyr

Den engelske mor mener, at man bliver et bedre menneske af at spise vegansk

Foto: Privatfoto
Foto: Privatfoto

Den 33-årige mor til tre Steffi Rox fra England opdrager sine børn til at tro, at vegansk føde er den eneste rigtige måde at spise. Hun mener nemlig, det er uetisk, at man som forælder propper kød i sine børn uden at forklare dem, hvad det egentlig indebærer at spise kød.

- At tvinge et barn til at påføre død over et dyr ved at fodre dem kød - det lyder meget dramatisk, men det er faktisk, hvad det er, siger Steffi Rox til The Sun.

Hun har selv været vegetar, siden hun var seks år gammel, mens det kun er i de seneste tre år, hun udelukkende har spist vegansk.

Selv om børnenes far spiser kød, insisterer hun på, at børnene skal lære, at vegansk føde er bedst. Hun mener endda, at hendes fireårige og ældste søn er stolt af det.

- Han elsker, at han er veganer, og han er meget stolt af det. Min lille dreng synes, det er klamt, at hans venner spiser kød i skolen. Han kan ikke forstå, at de spiser grise, og han forstår ikke, hvad der er galt med dem, fortæller Steffi Rox til The Sun.

Tvinger ikke børnene
Steffi Rox har bestemt, at hendes børn ikke må spise kød, men hun understreger, at hun ikke presser dem til noget.

- Enhver forælder tvinger deres barn til at spise noget, for det er dem, der laver maden. Hvis børn, der spiser dyr, rent faktisk vidste, hvad de spiste, så tror jeg ikke, de ville kunne lide det. De ville synes, det var forfærdeligt, vurderer hun.

Hun mener samtidig, at hendes børn er blevet sundere og mere kærlige, efter de har droppet kødet.