Raser over Danske Spil: Betalte 150 kr. for Eurojackpot - fik aldrig en kupon

Danske Spil er i øjeblikket ramt af en lille shitstorm fra brugere, som ikke får gevinster udbetalt, får trukket penge uden grund, og som ikke kan handle på hjemmesiden

Ole Steen havde håbet at få del i aftenens mange Eurojackpot-millioner, men han kan ikke få andet end en blank kupon ud af Danske spil, selv om han har betalt 150 kroner. PR foto
Ole Steen havde håbet at få del i aftenens mange Eurojackpot-millioner, men han kan ikke få andet end en blank kupon ud af Danske spil, selv om han har betalt 150 kroner. PR foto

Danske Lotto-spillere raser over Danske Spil. Det seneste stykke tid har flere oplevet fejl på spille-gigantens hjemmeside, så de får ikke udbetalt gevinster eller udleveret lotto-kuponer, som de allerede har betalt for.

- Hele hjemmesiden sejler. Der er ikke noget, der virker, siger Torsten Juul, som er en af de frustrerede kunder.

Han vandt i sidste uge en lille gevinst på 95 kroner, og selvom Danske Spil lover at udbetale dem til spille-kontoen senest aftenen efter, har Torsten endnu ikke set dem.

Kundeservice har mailet til Torsten og undskyldt forsinkelsen med, at de oplever problemer på serveren.

Samtidig har problemet på serveren sat en stopper for at udbetale beløbet til spillerkontoen, hvorfor de i stedet må overføre dem til Torstens bank. Det skulle de have gjort 7. maj, men de er stadig ikke kommet.

- Det er frustrerende. Specielt når det kommer oven i andre irritationer, jeg oplever på deres hjemmeside. Deres tilbage-knap virker ikke, jeg kan ikke ændre min profil eller komme ind på min saldo, siger han.

Og det er problemer han både oplever på sin computere og mobil-app.

Trækker penge uden grund
Ole Steen har også oplevet problemer ved spil-gigantens hjemmeside. Han forsøgte i dag at købe en kupon til Euro-Lotto, men fik den aldrig udleveret.

Alligevel har firmaet trukket 150 kroner fra hans konto, selvom Ole stadig mangler kuponen til aftenens spil.

Ole betalte 150 kroner for en kupon til aftenens Eurojackpot-trækning. Men kuponnen dukkede aldrig op på Danske Spils hjemmeside.
Ole betalte 150 kroner for en kupon til aftenens Eurojackpot-trækning. Men kuponnen dukkede aldrig op på Danske Spils hjemmeside.
 

Danske spil
For nyligt opdaterede Danske Spil sin hjemmeside, og siden har spillerne oplevet problemer.

Onsdag talte Ekstra Bladet med Peter, som ikke længere kunne gendanne sine kuponer på hjemmesiden, som han ellers har kunnet de sidste 15 år. Siden har Ekstra Bladet hørt fra flere utilfredse kunder, som også oplever problemer.

Peter Lotinga har spillet de samme lottotal i 15 år. Nu har en opdatering hos Danske Spil slettet kuponen. Privatfoto og PR Samfund Peter har spillet på de samme lottotal i 15 år: Nu har Danske Spil slettet dem

Danske Spil indrømmer overfor Ekstra Bladet, at de siden deres opdatering har mødt mange kunder med problemer igennem deres kundeservice.

- Vores IT-Team arbejder målrettet på at rette fejlene, men i mellemtiden opfordrer vi kunderne til at kontakte vores kundeservice, hvis de står overfor noget udfordringer på hjemmesiden, siger Danske Spils pressemedarbejder, Anders Michael Kristensen.

Han beklager, at nogle kunder har oplevet at få trukket penge uden grund, og at nogle ikke har fået udleveret sin præmie.

- I forhold til gevinsten burde problemet være fikset i går, så pengene skulle være overført på mandag. Når det angår kunden, som har fået trukket penge, uden at få en kupon, anbefaler jeg, at han kontakter vores kundeservice hurtigst muligt, siger Anders Michael Kristensen.

Hvornår kan kunderne forvente at fejlene på hjemmesiden er væk?

- Vi arbejder benhårdt på det. Hurtigst muligt, siger pressemedarbejderen.