Raseri i frit løb: Her ydmyger bilisten sig selv

Bilisten blev så vred på en cyklist, at han jagtede ham ned ad fortovet. Det endte bare ikke helt som håbet

Mange har nok prøvet at blive mere eller mindre irriteret på sine medtrafikanter på et tidspunkt, men det er heldigvis de færreste, der lader temperamentet få frit løb på samme måde som bilisten over denne artikel, der bestemt ikke brød sig om at få sit vredesudbrud optaget på video.

Optrinnet stammer fra Reading i det sydlige England og blev filmet af den cyklist, som bilisten så sig sur på, beretter lokalmediet Get Reading.

Ifølge cyklisten holder bilisten ikke ordentlig afstand da han passerer, hvilket får cyklisten til at følge efter bilen og konfrontere bilisten med hans kørsel.

Det falder dog ikke i god jord hos den arrige bilist, der mener at cyklisten fylder for meget på vejen.

Derefter følger en sand kavalkade af det engelske sprogs mindre stuerene gloser, før cyklisten påpeger at det hele bliver filmet, og at han vil melde bilisten til politiet.

Det får bilisten til at stige ud af bilen og jagte cyklisten ned ad gaden for at tage kameraet fra ham, men det ender galt da han sparker ud efter cyklisten.

Her mister han nemlig balancen og styrter forover, hvilket efterfølgende har sikret ham mange hånlige kommentarer på sociale medier.

Her ses et eksempel på vejvrede fra Danmark. Videoen er optaget i København tidligere på året:


TV: Dyttede af den forkerte - Så gik manden amok

Og herunder er det endnu engang en video fra England, hvor to bilister kommer op at toppes:


Trafikanter i kamp: Her tager han halsgreb