Rask hund aflivet for at blive begravet med sin ejer

De ansatte på et internat forsøgte angiveligt i flere uger at overbevise de pårørende om ikke at opfylde kvindens sidste ønske

En shih tzu-blanding ved navn Emma måtte aflives så dens ejer kunne få sit sidste ønske opfyldt. Modelfoto: Colourbox
En shih tzu-blanding ved navn Emma måtte aflives så dens ejer kunne få sit sidste ønske opfyldt. Modelfoto: Colourbox

På trods af en stædig indsats fra et dyreinternat, lykkedes det ikke at redde Emma, en sund og rask shih tzu-blanding, fra at blive aflivet og kremeret efter dens ejer var afgået ved døden.

Det skriver NBC News og Associated Press.

De ansatte havde angiveligt brugt to uger på at forsøge at overtale den døde kvindes pårørende til ikke at opfylde hendes sidste ønske, som var at blive begravet sammen med sin hund.

Men det lykkedes ikke, og Emma blev derfor aflivet i marts.

- Vi foreslog dem at overdrage hunden adskillige gange, for det er en hund, som vi nemt kunne finde et nyt hjem til, siger Carrie Jones, der er manager hos Chesterfield Animal Services i Virginia.

- Men til sidst kom de tilbage 22. marts og hentede hunden.

Efter Emma var blevet aflivet, blev den kremeret, lagt i en urne og udleveret til personen, der stod for den døde kvindes begravelse.

I Virginia, USA,betragter loven kæledyr som personlige ejendele, hvilket gør, at det er fuldt ud lovligt at aflive dem, hvis ejeren ønsker det - også hvis hunden er rask, skriver BBC.

I USA varierer lovgivningen fra stat til stat, men i nogle stater er det lovligt at begrave kæledyr sammen med deres ejere.

162 kommentarer
Vis kommentarer