Rebecca mobbede sin søster 25 kilo tyndere

Courtney Grimshaw blev kaldt fede svin af sin søster, Rececca. De to piger konkurrerede om at være tyndest, og Courtney tog udfordringen så alvorligt, at hun som teenager både led af livstruende anoreksi og havde alkoholproblemer

På blot et år tabte Courtney Grimshaw 25 kg.(BarcroftTV)

- Hun gik fra at være sygeligt tynd til at ligne en, der havde overlevet Holocaust, fortæller Rebecca om sin lillesøster.

Pigerne fra Californien ønskede at blive tyndere, selvom de havde en normal vægt. De knyttede bånd gennem projektet, der indebar strikse kostplaner og intens træning - Courtney var blot tolv år gammel. Nogle gange spillede pigerne tennis seks timer i streg, eller stod op midt om natten for at motionere.

Courtney så meget op til sin ældre søster og fokuserede især på det faktum, at hun var den slankeste.

- Hun var den populære. Drengene flokkedes om hende, og alle mine drengevenner syntes, hun var sej, fortæller Courtney.

Rebecca kom ofte med onde kommentarer om sin lillesøsters vægt, og da Courtney pludselig begyndte at tabe sig drastisk, gjorde det storesøsteren jaloux.

- Jeg var jo vant til at være den tynde, siger Rebecca.

I stedet for at kæmpe sammen begyndte pigerne at kæmpe mod hinanden - den der kunne tabe flest kilo havde vundet.

Vinderen blev
Det blev dog tydeligt for Rebecca, at det, de havde gang i, var dybt skadeligt for kroppen. Hun valgte derfor at stoppe, mens legen var god - modsat sin lillesøster. Courtney var ustoppelig og kæmpede som besat for at smide hvert et gram fedt på kroppen, indtil der kun var skelet tilbage.

Først da reagerede omverdenen, og fik Courtney indlagt. På det tidspunkt havde hun været nede og runde 31 kilo.

Men Courtney var ikke klar til at give slip på kontrollen - i hvert fald ikke uden hjælp. Derfor begyndte hun at drikke.

- Når jeg indtog alkohol, kunne jeg spise de ting, min ædru hjerne ikke tillod, fortæller Courtney.

Rebecca var alvorligt bekymret for sin søster og sad ofte ved hendes side i sengen for at sikre sig, at hun trak vejret. Det hørte sig til, at familien med jævne mellemrum måtte have Courtney en tur på hospitalet, fordi hun fik alkoholforgiftning.

Rebecca gav sig selv skylden for sin søsters tilstand, og det samme gjorde Courtney.

- Det var svært at tage imod hendes hjælp - det var jo hendes skyld, at jeg hadede min krop, forklarer Courtney.

Efter fire års kamp med sit selvhad kom Courtney på ret køl. I dag er hun 24 og har en sund vægt. Hende og søsteren er blevet tætte igen, og nu er Courtney klar til at hjælpe andre, der har problemer med selvværet.

11 kommentarer
Vis kommentarer