Reddet af vaks teenager: Mand fik hjerteanfald i fitnesscenter

En 17-årig pige reddede en mands liv, efter han kollapsede i et fitnesscenter i Twinsburg i Ohio

Glover sad på en bænk og pustede ud mellem to vægtløft, da han pludselig drattede om og slog hovedet i gulvet (Video: ABC News)

Se overvågningsvideoen af hjertestoppet og redningsaktionen i tv-klippet ovenover

En mand fra Twinsburg i Ohio bør ikke nøjes med at takke de højere magter, efter han i oktober overlevede et alvorligt hjerteanfald i et fitnesscenter forårsaget af en stor blodprop.

Det var således en 17-årig pige, der var hovedaktøren bag den redningsaktion, der sørgede for at holde Chuck Glover i live.

Det skriver ABC News.

Lavede lektier på kontoret
Glover sad på en bænk og pustede ud mellem to vægtløft, da han pludselig drattede om og slog hovedet i gulvet.

17-årige Nicole Fruscella, der heldigvis er livredder, sad og lavede lektier på fitnesscenterets kontor, da hendes chef bad hende komme ind i centeret med en hjertestarter.

- Vi træner med hjertestarteren to gange om måneden, så jeg var forberedt. Vi rev hans t-shirt i stykker, og satte hjertestarteren på. Den bad os give ham elektrisk stød, så det gjorde vi, siger hun til ABC News.

Kort efter ankom ambulance-redderne, og Chuck Glover modtog yderligere behandling, der i sidste ende reddede hans liv. Det er dog ikke mindst den 17-årige piges indsats, han er taknemmelig for.

- Hver gang jeg ser hende, giver jeg hende et stort kram og begynder at græde. Jeg føler, der var en engel på min skulder den dag, og hun hedder Nicole, lyder det fra Chuck Glover.

Du kan se overvågningsvideoen fra redningsaktionen øverst i artiklen.

27 kommentarer
Vis kommentarer